Home » Borttagning » 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Bitcoin e-borttagning

14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Bitcoin e-borttagning

Kan inte Ta bort ta bort 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Malware popup-fönster ?

14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Bitcoin email är en bluff. Det är en grundläggande online bluff som tar fördel av vanliga missuppfattningar. Fall inte för deras lögner. Ta en stund att överväga situationen och du kommer att se rakt igenom lögnerna. E-postmeddelandet anges att en trojan har infekterat din dator via en Porr webbplats. Det hävdar att viruset har spelat in en kompromissa video av dig. Skurkarna hotar att läcka det om du inte överföra en häpnadsväckande mängd BTC till följande cyber plånboken: 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR. Meddelandet kan tyckas särskilt hotfullt om det nämner ett lösenord som du använt tidigare. Få inte panik! Det är det värsta du kan göra. Det finns en enkel förklaring om dessa anmärkningar. Meddelandet är en bluff som bygger på gemensamma farhågor. Skurkarna bakom det använda allmänt tillgängliga databaser av läcka lösenord och e-postadresser, samt scamware för att generera data. De skriva vilseledande e-postmeddelanden och lura dig att impulsiva handlingar. Skurkarna ger dig ultimatum och tidsfrister för att lura dig i sin fälla. Gör inte sitt jobb lättare. Långsamma saker ner! Lägg märke till att meddelandet inte postadress du med ditt riktiga namn eller användarnamn. Det specificerar inte vilken webbplats hackades. Det ger inte dig bevis på videoklippets existens. 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Bitcoin e-postmeddelandet är en hög med crafty lögner.

ta bort 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR

Hur jag bli smittad med?

Av 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR email dyker upp av artighet av scamware. Skurkarna ackumuleras målet e-postadresser och översvämma dem med otaliga bedrägliga meddelanden. De kan få din adress genom data läckor, phishing webbplatser och parasiter. Tjuvarna har myriader av tricks. De vet hur att hitta nya offer. Du kan aldrig veta var de skulle slå från. Deras system och tricks är inte felfri, men. De lyckas bara när du låta din vakt. Gör inte det misstaget. Välj försiktighet över slarv. Din vaksamhet kan skydda dig. Även lite extra uppmärksamhet kan bespara er en lavin av problem. Så bli inte lata. Alltid gör din due diligence. Inte besök tvivelaktiga webbplatser. Ladda ner programvara och uppdateringar från välrenommerade källor bara. Och glömma strategin ”nästa-nästa-avslut” setup. Om du rusa, är du mycket sannolikt att förbise några röda flaggor. Tänk på att de flesta av de appar vi hämta utanför webben kommer stuvat med bonusprogram. Om du inte uppmärksamma finstilt, kan du installera skadlig extras! Lita inte på lycka. När det är tillgängligt, Använd alternativet advanced/ anpassad installation. Avmarkera alla misstänkta extras. Se till att du vet vad du installerar. Hoppa inte över villkoren och conditions/ EULA. Om du inte kan avvara tillräckligt med tid att läsa hela dokumentet, Skanna den med en online analysator. Välja bort installationen om du märker något misstänksam!

Varför är dessa annonser farliga?

E-postmeddelandet dyker upp ur det blå. Det hävdar att hackare har tillgång till mikrofonen och kameran. Att de har spelat in en kompromissa video av dig. En video som du inte vill att din familj att titta på. Hackare hotar läcka multimedia om du inte uppfyller deras krav. De ger dig två dagar att betala. Och skurkarna är inte blyg om summan. De kräver oftast mellan 700 och 800 USD. Om du misslyckas med att slutföra överföringen till 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR BTC adress, fördubblar frågade beloppet. Ge inte till naivitet! Känna igen e för vad det är: en bluff. Det är ett enkelt budskap som är full av lögner. Skurkarna använda skrämseltaktik för att lura dig till impulsiva handlingar. Fall inte för deras tricks. Öppna inte plånboken. Sådana åtgärder kommer inte åstadkomma något. Tjuvarna har ingenting. Betala inte för ett icke-existerande hot. Om du är rädd att din PC kan hysa scamware eller andra skadliga program, kör en virussökning. Låt din anti-virus app Rengör din OS, och gå vidare. Låt inte den falska virusvarningen förstöra din dag!

Hur tar jag bort ta bort 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Malware Pop-ups?

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort den infektion. Följ procedurerna i den exakta ordningen. Du, överväga att skriva denna guide eller har en annan dator till ditt förfogande. Du behöver inte alla USB-minnen eller CD-skivor.

STEG 1: Avinstallera misstänkta program från din addremove program

Steg 2: ta bort okända tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Steg 3: ta bort ta bort permanent 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Malware från windows-registret.

STEG 1: Avinstallera okända program från datorn

Tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och sedan ”R” att öppna kommandot kör

typ ”Appwiz.cpl

leta reda på någon okänd program och klicka på . För att underlätta sökningen kan du sortera programmen efter datum. granska den senaste installerade program först. I allmänhet bör du ta bort alla okända program.

STEG 2: Ta bort tillägg och tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Ta bort från Google Chrome

 • I Huvudmenynväljer du verktyg-> tillägg
 • Ta bort okända tillägg genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Om du inte är kunna radera tillägget sedan navigera till C:\Users\ ”datornamn” \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\and granska mapparna en och en.
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren att se till att ingenting är kvar

 • Om du använder den senaste chrome-version måste du göra följande
 • gå till inställningar – Lägg till person

 • Välj ett namn.

person-2-chrome

 • sedan gå tillbaka och ta bort person 1
 • Chrome bör vara malware gratis nu

Ta bort från Mozilla Firefox

 • Öppna Firefox
 • Tryck samtidigt på Ctrl + Skift + A
 • Inaktivera och ta bort alla okända utstyr
 • Öppna Firefox Hjälp-menyn

open-help-menu-firefox

 • Sedan Felsöka information
 • Klicka på Återställ Firefox

Ta bort från InternetExplorer

 • Öppna IE
 • På övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
 • Gå till verktygsfält och tillägg
 • Inaktivera eventuella misstänkta filändelsen.
 • Om knappen inaktivera är grå, behöver du gå till din Windows-registret och ta bort motsvarande CLSID
 • På övre högra hörnet av InternetExplorer klickar du på den kugghjulet.
 • Klicka på Internet-alternativ

IE-internet-options

 • Välj på fliken Avancerat och klicka på Återställ.

IE-reset

 • Kontrollera ”ta bort personliga inställningar flik” och sedan återställa

reset-ie

 • Nära IE

Permanent ta bort ta bort 14DvFghvkzQujf5Kd5AL2VKjxaYm5KidxR Malware matrester

Kontrollera Manuell borttagning är framgångsrik, rekommenderar vi för att använda en gratis scanner av någon professionell antimalware-program för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2019 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in