Home » Borttagning » Autorun Trojan borttagning av skadlig kod

Autorun Trojan borttagning av skadlig kod

Denna artikel kan hjälpa dig att ta bort Autorun virus. Steg för steg-borttagningen fungerar för alla versioner av Microsoft Windows.

Autorun Trojan är, naturligtvis, en trojansk häst. Det är en otäck virus som korrumperar ditt system och äventyrar din säkerhet och integritet. Nyheten är dåligt! Denna malware sprider sin korruption i hela ditt OS. Det förändrar inställningar, ändrar registret, droppar filer och startar skadliga processer. Detta, naturligtvis, sker utan några märkbara symtom. Trojanerna är ökända för deras stealth, och Autorun Trojan är inget undantag. Detta virus fungerar i bakgrunden av ditt OS och tomter mot dig. Trojanen följer programmering för att försvaga systemets försvarsmekanismer och för att hjälpa andra virus att infektera din enhet. Du är i en dålig situation! Du har fastnat med en komplett och fullkomlig hot. Den otäcka Trojan är oförutsägbar och kan påverka varje aspekt av din användarupplevelse. Den goda nyheten är att du vet om infektionen. Dra nytta av det och ta bort viruset. Det är ditt bästa och enda handlingsförlopp. Ju mer tid Autorun Trojan har, desto större är chansen att det orsakar dig skada. Så slösa inte tid i debatter. Agera mot Trojan. Hitta där denna skadegörare lurar och ta bort den vid detektering. Ju förr du rengör ditt OS, desto bättre!

ta bort Autorun

Hur blev jag smittad med?

Falska uppdateringar, skadade länkar, skadliga paket, piratkopierad programvara-det finns myriader av Trojan distribution tricks. Virus som Autorun Trojan, dock tenderar att förlita sig på den klassiska spam-meddelanden. That ’ s Right-den gamla goda spam e-post är fortfarande nummer ett virus distribution trick. Metoden är densamma. Systemet är dock inte så enkelt som det brukade vara. Skurkarna inte längre förlita sig på skadliga bilagor. De använder filer som inte replikerar eller startar processer. En gång du försök till öppen de här arkivera, ändå, en meddelande vilja uppmana du till möjliggöra den ”redigerande” sätt av din arkivera-betraktare. Om du klickar på ”acceptera”-knappen, ett skript körs och hämtar Trojan. Så, gör inte misstag! Autorun Trojan bytesorganismer på din godhet. Den infekterar din computern när du kasta försiktigheten till blåst. Testa inte lyckan! Endast din flit kan hålla datorn fri från infektioner. Så, ge inte till naivitet. Välj försiktighet över slarv. Behandla alla oväntade meddelanden som potentiella hot. Ta alltid tid att verifiera sina avsändare. Om du får ett e-postmeddelande från din bank, till exempel, gå till deras officiella hemsida. Jämför de e-postadresser som anges där till den tvivelaktiga. Om de inte matchar, ta bort pretendent. Du kan också ange misstänkta adresser i en sökmotor. Om de användes för skumma aktiviteter, kan någon ha klagat!

]

Varför är detta farligt?

Autorun Trojan är en mardröm. Detta hot smyger in i din dator och infekterar allt. Det lägger sig med system kataloger och kommer sannolikt att orsaka problem som fel och fel. Viruset kan påverka dina appar och göra dem oanvändbara, utlösa fel, tvinga dig att starta om enheten upprepade gånger. En enkel omstart kommer dock inte att lösa dina problem. Autorun Trojan laddas tillsammans med ditt operativsystem och körs alltid i bakgrunden. Inte sätta upp med denna situation! Dessa irriterande frågor är inte problemet, men symptomen på infektionen. Trojanen har kontroll över din enhet och hjälper sina operatörer att manipulera både dig och ditt operativsystem. Du har att göra med en hackare verktyg. Den trojanska kan visa vilseledande innehåll, Ladda ner malware, Spionera på dig, steal/ korrupta dina data. Det, naturligtvis, kan också stjäla känslig information såsom lösenord, användarnamn, och ekonomiska Detaljer. Ingen kan berätta vad som väntar. Viruset påverkar dess offer olikt. Vad kommer att hända med din dator beror på hackare och deras nuvarande planer. Vänta inte för att se vad framtiden rymmer. Brottslingarna kommer inte att göra dig en tjänst-de kommer att orsaka dig skada. Vidta omedelbara åtgärder mot deras Trojan. Ta bort Autorun Trojan innan det blir du i allvarliga problem!

Manuell Autorun instruktioner för borttagning

]

Den Autorun infektion är speciellt utformad för att tjäna pengar till sina skapare ett eller annat sätt. Specialisterna från olika antivirus företag som BitDefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. råda att det inte finns någon ofarlig virus.

]

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort Autorun infektion. Vänligen Följ procedurerna i den exakta ordningen. Tänk på att skriva ut den här guiden eller ha en annan dator till ditt förfogande. Du kommer inte att behöva några USB-minnen eller CD-skivor.

Steg 1: spåra Autorun relaterade processer i datorns minne

steg 2: lokalisera Autorun startplats

steg 3: ta bort Autorun spår från Chrome, Firefox och Internet Explorer

steg 4 : Ångra skadan av viruset

STEG 1: spåra Autorun relaterade processer i datorns minne

]

 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Noggrant granska alla processer och stoppa misstänkta sådana.
 • ]

] end-malicious-process

 • Anteckna filens plats för senare referens.

Steg 2: lokalisera Autorun startplats

Avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

Clean Autorun virus från Windows-registret

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

 • En dialogruta ska öppnas. Skriv ”regedit”

regedit

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till: %appdata% mappen och ta bort den skadliga körbara filen.

Rengör HOSTS-filen för att undvika oönskad omdirigering av webbläsare

Navigera till %windir% /system32/ Drivers/ etc/ värd

om du är hackad, kommer det att finnas utländska IPs-adresser anslutna till dig längst ner. Ta en titt nedan:

hosts-redirect-virus

Steg 4: ångra eventuella skador som gjorts av Autorun

Just detta virus kan förändra dina DNS-inställningar.

Uppmärksamhet! detta kan bryta din internetuppkoppling. Innan du ändrar dina DNS-inställningar för att använda Google Public DNS för Autorun, se till att anteckna de aktuella serveradresserna på en bit papper.

För att åtgärda skadorna av viruset måste du göra följande.

 • Klicka på Windows Start-knappen för att öppna Start-menyn, Skriv Kontrollpanelen i sökrutan och välj Kontrollpanelen i resultaten som visas ovan.
 • Gå till nätverk och Internet
 • sedan nätverks-och delnings Center
 • ändra sedan adapterinställningar
 • Högerklicka på din aktiva Internetanslutning och klicka på Egenskaper. Under fliken nätverk hittar du Internet Protocol version 4 (TCP/ IPv4). Vänsterklicka på den och klicka sedan på Egenskaper. Båda alternativen ska vara automatiska! Vid försummelsen den skulle bli sätta till ”få en IP adress automatisk” och sekunden en till ”få DNS servaren adress automatisk!” Om de inte bara ändra dem, men om du är en del av ett domännätverk

Du bör kontakta din Domänadministrator för att ställa in dessa inställningar, annars kommer Internetanslutningen att brytas!!!

 • Kontrollera dina schemalagda aktiviteter för att se till att viruset inte kommer att hämta sig igen.

Hur man permanent ta bort Autorun virus (automatisk) avlägsnande guide

Snälla, ha i åtanke att när du är smittad med ett enda virus, det äventyrar hela ditt system eller nätverk och låt alla dörrar vidöppen för många andra infektioner. Till göra säker manuell flyttande är framgångsrik, vi rekommendera till använda en fri avsökare av någon professionell antimalware program till identifiera möjlig virus rester eller temporär arkivera.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in