Home » Borttagning, Ransomware » Gesd filändelse virus (ta bort och återställa)

Gesd filändelse virus (ta bort och återställa)

Hur man tar bort. [ ] filändelsen Ransomware?

Filen. Gesd viruset faller under kategorin ransomware. Det är en sofistikerad malware som riktar dina filer. Virus smyga in i datorn oupptäckt och sprida korruption i hela ditt system. Det förändrar inställningen, ändra registret och påbörja processen farligt. Detta, naturligtvis, sker utan några märkbara symtom. Du kan inte fånga ett virus i tid för att begränsa korruption. . Gesd Ransomware utformad för stealth. Utan att utlösa larm, detektering och användargenererade förstör data. Detta virus efter dina bilder, musik, databaser, arkiv, dokument. Denna skadliga Ransomware använder avancerad krypteringsmekanism för att låsa filen och för att begränsa åtkomsten till dig. Du kan fortfarande se ikonen för dina filer, men kan inte Visa eller redigera dem. Allt som har en ”. Gesd ”tillägget kan inte användas. Det enda sättet att få dina data tillbaka betala lösen häpnadsväckande. Det är arten av ransomware. Det förstör allt och lovar en lösning om du följer kraven från sin operatör. Ge inte upp! Öppna inte plånboken. Du handskas medbrottslingar. Dessa människor är kända på grund av två korsningar av deras offer. De lovar en lösning, men de ger sällan resultat. Agera inte! Använd din tid. Överväg att kasta dina filer. Om du har en säkerhetskopia kan du använda den för att återställa dina data. Innan du försöker någon av operationen, men, ta bort viruset!

Hur blev jag smittad med?

Länkar, falska korrumperade uppdateringar, skadliga webbplatser, piratkopierad programvara. Det finns myriader av virus distributionssätt. Virus som. Gesd Ransomware, men tenderar att surfa på webben gömd i spam-meddelanden. Det är sant! Den gamla goda spam-e-post används fortfarande för att distribuera virus. Deras system är dock inte så enkelt som det var. Hackare använder inte bara skadade filer, men också skadliga länkar. De använder vilseledande språk för att lura dig att klicka. Gör inte sitt jobb lättare. Lite uppmärksamhet kan rädda dig en lavin av problem. Behandla alla oönskade meddelanden som potentiella hot. Om ett e-postmeddelande eller snabbmeddelande, ta alltid en minut att verifiera avsändaren. Om du till exempel får ett oväntat e-postmeddelande från en organisation besöker du deras officiella webbplats. Jämför e-postadresser som listas i den misstänkte. Om de inte matchar, ta bort pretendent. Du kan också ange misstänkta adresser i en sökmotor. Om de användes för tvivelaktiga aktiviteter, kunde någon ha klagat på nätet.

gesd file virus ]

Varför är. Gesd filändelsen Dangerous?

. Gesd ransomware är en mardröm. Så snart det smyger in i din dator, följer korruptionen. Viruset slösar ingen tid och krypterar dina data. Databaser, dokument, bilder. Det finns inga immuna filer. Viruset låser allt och gör din dator så bra som värdelös. Du kan inte hämta eller skapa nya filer när de blir låsta direkt. Du kan bara surfa på webben. Det är dock farligt. Viruset lurar i skuggorna. Du kan inte lita på din komprometterade dator med känsliga åtgärder som Internetbank. Viruset, naturligtvis, lovar en lösning om du uppfyller hackarnas krav. Att betala är dock inte tillrådligt. Ge inte till naivitet. Dessa erfarna brottslingar vet vad de gör. Hackare kräver Bitcoin. Denna valuta är omöjliga att spåra. När du överför pengar, de är borta. Du kan inte begära en återbetalning om något går fel. Och det är oundvikligt. Praxis visar att hackare tenderar att ignorera offren när de får lösen. Det finns fall då offren betalade bara för att bli utpressad för mer. Det finns också tillfällen när offren har fått icke-funktionella dekrypteringsverktyg. Slösa inte din tid och pengar. Betala lösen kommer inte att åstadkomma något. Du får inget i gengäld! Ditt bästa agerande är omedelbart avlägsnande av viruset. Hitta var. Gesd Ransomware döljer och tar bort den vid detektering. Det är ditt bästa och enda handlingsförlopp!

] ]

. Gesd filtillägg borttagning instruktioner

STEG 1: döda den skadliga processen

Steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: lokalisera startplatsen

steg 4: Recover. [ ] filändelsen krypterade filer

STEG 1: stoppa den skadliga processen med Windows Task Manager

  ]
 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Lokalisera processen för ransomware. Tänk på att detta vanligtvis är en slumpmässig genererad fil.
 • Innan du dödar processen skriver du namnet på ett textdokument för senare referens.
 • ]

] end-malicious-process

 • Leta upp alla misstänkta processer som är associerade med. Gesd filändelsen kryptering virus.
 • Rätt klick på det förlopp
 • Öppna filplats
 • Avsluta process
 • Ta bort katalogerna med de misstänkta filerna.
 • Har i åtanke att processen kan döljas och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: Leta upp. Gesd filtillägg kryptering virus startplats

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort den körbara filen.

Du kan alternativt använda din msconfig Windows-program för att dubbelkolla exekveringspunkten av viruset. Tänk på att namnen i din maskin kan vara annorlunda eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: återskapa krypterade filer?

 • Metod 1: den första och bästa metoden är att återställa data från en nyligen säkerhetskopia, om du har en.

windows system restore

 • Metod 2: fil återvinning programvara -vanligtvis när Ransomware krypterar en fil det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara som Data Recovery Pro att återvinna några av dina ursprungliga filer.
 • Metod 3: skugg volym kopior -som en sista utväg kan du försöka återställa dina filer via skugg volym kopior. Öppna skuggan Explorer -delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Rätt klick på någon arkivera du vilja till restaurera och klick exportera på den.
This article was published in Borttagning, Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2021 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Disclaimer. Logga in