Home » Borttagning » Hur tar man bort Bora Ransomware (STOP/ DJVU)

Hur tar man bort Bora Ransomware (STOP/ DJVU)

Hur tar man bort Bora Ransomware?

Läsarna började nyligen att rapportera följande meddelande som visas när de startar sin dator:

Uppmärksamhet!

Oroa dig inte, du kan returnera alla dina filer!
Alla dina filer som bilder, databaser, dokument och andra viktiga krypteras med starkaste kryptering och unik nyckel. ] Den enda metoden för att återvinna filer är att köpa dekryptera verktyg och unik nyckel för dig.
Denna programvara kommer att dekryptera alla dina krypterade filer.
Vilka garantier har du?
Du kan skicka en av dina krypterade filer från din dator och vi dekryptera den gratis. ] Men vi kan dekryptera endast 1 fil gratis. Filen får inte innehålla värdefull information. ] Du kan få och titta video översikt dekryptera verktyg:
https://we .tl/ t-NrkxzoMm4o
priset på privat nyckel och dekryptera programvara är $980. ] Rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar, det är priset för dig är $490. ] Observera att du aldrig kommer att återställa dina uppgifter utan betalning. ] Kontrollera din e-post ”spam” eller ”Junk” mapp om du inte får svar mer än 6 timmar.
] För att få denna programvara behöver du skriva på vår e-post:
gorentos@bitmessage.ch

reservera e-postadress för att kontakta oss:
gerentoshelp@firemail.cc

ditt personliga ID:
]

[[ 30]] [ ] är en variant av det farliga stoppet (djvu) ransomware. Den använder listighet och finess för att slita in i ditt system. Sedan, en gång inuti, wreaks utter förödelse. Infektionen använder unika krypteringsalgoritmer för att låsa dina data. Den riktar sig till bilder, dokument, arkiv, videor, musik. Allt du har på din dator blir krypterat. När krypteringsprocessen är klar kan du inte längre komma åt någon av dina filer. De blir oanvändbara. Det enda sättet att vända processen, och ändra det, är att betala upp. Efter Bora infektion strejker, det lämnar dig en lösen notering. Det kallas ”_ Readme. txt” och du kan upptäcka det på skrivbordet. Och i varje mapp med berörda filer. Den läser ganska standard. Noteringen Ela bora tes på din nuvarande predikament, och erbjuder dig en väg ut. Överensstämmelse. Det försöker övertyga dig om att, om du följer, du kommer att frigöra dina filer. Det är en lögn, och du skulle göra bäst att inte falla för det. Efterlevnad är inte vägen att gå. Det ger er inget annat än beklagar. Så, Välj mot den.

Hur blev jag smittad med?

Den Bora Hot använder knep för att invadera. Det vänder sig till den gamla men guld invasiva metoder, och bytesorganismer på din slarv. De vanliga upptåg inkluderar följande. Låtsas vara en falsk system eller programuppdatering. Gömmer sig bakom freeware, skadade länkar, webbplatser eller torrents. Och, naturligtvis, spam e-post. Du får ett e-postmeddelande som på ytan visas legitimt. Det kommer från en väl känner företag, och uppmanar dig att klicka på en länk. Eller hämta en bifogad fil. Förment, för att bekräfta ett köp, eller verifiera information. Om du följer dess instruktioner, i blind tro, fastnar du med Bora. Försiktighet kan du titta igenom infektionsbedrägeri. Det hjälper dig att hålla en infektion-fri PC. Vaksamhet är avgörande. Ge inte till naivitet, brådska och distraktion. Lämna inte ditt öde till slumpen. Ta alltid tid att vara noggrann. Och, kom ihåg! Även lite extra uppmärksamhet går långt!

ta bort Bora

Varför är Bora farligt?

För att säkerställa dess grepp över dina filer, Bora fäster en särskild förlängning. Om du har ett bild samtal ”Evening. jpg”, förvandlas det till ”Evening. jpg.” ]. ’ Och, när ”. bora’ förlängningen är på plats, dina filer är inte längre under din kontroll. Du kan prova att flytta eller byta namn på dem, men det är meningslöst. Lösen anteckningen anger att endast en unik dekrypteringsnyckel kan hjälpa dig. Och, du kan få det, till priset av $ $980. Det erbjuder även en rabatt. ”Rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar.” Betala lösen, få nyckeln, tillämpa den, och dina data är gratis. Synes lik en enkel nog strategi, icke ’ den? Tja, det är det inte. Du måste inse att du arbetar med skadliga cyberbrottslingar. Främlingar, som kidnappade dina data, och nu utpressande dig. Du har noll garantier för att efterlevnad kommer att lösa ditt problem. Allt, du måste gå på, är deras ord. Och fråga dig själv. Kan du verkligen lita på löften cyberutpressare? Svaret är nej! De har en myriad av sätt att dubbelkorsa dig. Låt oss titta igenom potentiella resultat av din efterlevnad, ska vi? Vad händer när du betalar lösen? Du väntar på att få nyckeln, lovade de. Men vad händer om de inte skickar dig en? Eller skicka en nyckel som inte fungerar. Och, Eve om du får rätt en, kom ihåg detta. Du betalar för att ta bort krypteringen, inte Encryptor. Så även om du låser upp dina data kvarstår hotet Bora. Och vad är att stoppa den från att slå igen? Kampen mot Ransomware-epidemin är riggad mot dig. Du kan inte vinna. Istället för att sätta ditt förtroende på tomma löften av cyberbrottslingar, placera den där det räknas. På säkerhetskopiering och molnlagringstjänster.

Bora instruktioner för borttagning

STEG 1: döda den skadliga processen

Steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: lokalisera startplatsen

steg 4: Recover Bora krypterade filer

STEG 1: stoppa den skadliga processen med Windows Task Manager

 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Lokalisera processen för ransomware. Tänk på att detta vanligtvis är en slumpmässig genererad fil.
 • Innan du dödar processen skriver du namnet på ett textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp alla misstänkta processer som är associerade med Bora krypterings virus.
 • Rätt klick på det förlopp
 • Öppna filplats
 • Avsluta process
 • Ta bort katalogerna med de misstänkta filerna.
 • Har i åtanke att processen kan döljas och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: lokalisera Bora kryptering virus startplats

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort den körbara filen.

Du kan alternativt använda din msconfig Windows-program för att dubbelkolla exekveringspunkten av viruset. Tänk på att namnen i din maskin kan vara annorlunda eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: återskapa krypterade filer?

 • Metod 1: den första och bästa metoden är att återställa data från en nyligen säkerhetskopia, om du har en.

windows system restore

 • Metod 2: fil återvinning programvara

-Vanligtvis när Ransomware krypterar en fil som den först gör en kopia av den, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av dina originalfiler.

 • Metod 3: skugg volym kopior -som en sista utväg kan du försöka återställa dina filer via skugg volym kopior. Öppna skuggan Explorer -delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Rätt klick på någon arkivera du vilja till restaurera och klick exportera på den.
 • This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
  Real Time Web Analytics

  © 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in