Home » Borttagning, Browser Hijackers » Hur tar man bort Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Hur tar man bort Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Kan inte Ta bort Enclosely.info omdirigera ? Sidan innehåller detaljerad Enclosely.info borttagning instruktioner!

Finns det något skumma om webbplatsen Enclosely.inf . Om det dyker upp på skärmen, förbereda för problem. Utseendet på denna webbplats anger förekomsten av en otäck webbläsare kapare. Enclosely.info kaparen in datorn i total tystnad och wreaks förödelse. Denna parasit är programmerad att ta över din webbläsare och förvandla det till ett annonsen-förevisande verktyg. Kaparen sprutar olika annonser på varje webbsida du ladda, pausar din online video för reklamavbrott och, naturligtvis, omdirigerar din webbtrafik till sponsrade webbplatser. Vad är värre, tenderar denna inkräktare att bli mer aggressiv allteftersom tiden går. Det kan förstöra din webbupplevelse i sekunder. Parasiten tvingar så många annonser på dess offer som sina webbläsare inte visas korrekt. Din fattiga webbläsare kommer fryser och kraschar ofta. Du kommer inte att kunna få något arbete gjort. Kaparen avbryter du nonstop. Ändå, om du har nerver av stål, kanske du tror att du helt enkelt kan ignorera inkräktaren. Tja, gör inte det. Enclosely.info kaparen bör inte tolereras. Är mer än ett irritationsmoment. Det är ganska farligt. Denna parasit samlar information om dina onlineaktiviteter. Det spårar din browser-relaterade data och lagrar den insamlade informationen på en fjärrserver. Parasiten vet dina online steg. Vilka webbplatser du besöker, vilka videoklipp som du tittar på, vilken Sök förfrågningar du gör. Dessa data kan inte slå som alltför känslig, men en kapabel annonsör behöver mycket lite att framgångsrikt rikta dig med anpassade marknadsföringskampanjer. Vad tror du händer om annonsören har dåliga avsikter? Många skurkar använder kaparen och dess resurser för att lura offren i online system. Spela inte med lyckan. Enclosely.info kaparen förvandlas du till ett lätt mål. Skydda dig! Ta bort denna inkräktare omedelbart!

ta bort Enclosely.inf

Hur jag bli smittad med?

Enclosely.info kaparen luras du installera den. Denna parasit kan inte installera sig själv. Det, är ju inte en genial virus. Kaparen är ett enkelt datorprogram. Och precis som någon annan app, måste din (användarens) godkännande att få installerat. Vad det inte behöver är att fråga öppet. Denna inkräktare frågar sneakiest som möjligt. Det stjäl din tillåtelse. Nyckeln till dess framgång är din slarv och vårdslöshet. Gör inte sitt jobb lättare. Vara vaksamma i stället. Du kan förhindra att denna parasit från att lyckas. Allt du bör göra är att vara mer försiktig. Speciellt när du installerar nya program. Alltid välja alternativet Avancerad installation i installationsguiden. Om det är tillgängligt, med alla medel, väljer du den. Mjukvaruutvecklare fäst ofta ytterligare program nyttolast filer av sina appar. Under den avancerade inställningar, kommer du att presenteras med en lista över alla extrafunktioner som håller på att installeras. Avmarkera dem. Oftare än inte, är dessa program från tredje part skadlig. Dessutom, om du verkligen behövde dem, du skulle har laddat ner dem själv. Så, avmarkera alla oönskade appar. Se till att du vet vad du ger din tillåtelse att. Läs villkoren och Conditions/ licensavtal för slutanvändare (EULA). Om du upptäcker något utöver vanligt kan avbryta installationen omedelbart. Detta är din dator, du bestämmer vad du installeras på den. Låt inte andra göra detta beslut för dig. Andra distributionsmetoder för skadlig kod som du bör hålla ett öga på är bra gamla spam-mail, torrents och falska uppdateringar. Bara du kan förhindra att dessa metoder från att lyckas! Gör alltid din flit!

Varför är detta farligt?

Enclosely.info kaparen är ett hot som inte bör förbli din dator. Det är extremt störande och irriterande. Ändå är det lika farligt. Kaparen har ingen säkerhetsmekanism. Det inte att verifiera annonser visas så fritt. Varken kontrollerar det annonsörerna bakom annonserna. Många skurkar dra nytta av denna parasit. De använder det för att sprida bedrägliga och vilseledande annonser. De har även dirigera webbtrafik till tvivelaktiga webbplatser. En overifierad annons kan uppstå obefogade förväntningar på best. I värsta fall kommer att det omdirigera dig till en infekterad webbplats. Ett klick är allt som krävs för ett virus som ska hämtas. Också, kaparen kan omdirigera dig till bluff webbsidor. Skurkarna rikta din plånbok. De är redo att göra vad det tar för att få dina pengar. Och kaparen är ett bra verktyg i sin arsenal. Denna parasit är ett brott mot din säkerhet. Det utsätter dig för många online hot. Spela inte med lyckan. Ta bort Enclosely.info kapare innan det lockar till vissa system! Tveka inte att ta bort den. Kaparen inte kan förbättra din webbupplevelse. Dess avlägsnande, däremot, kommer. Med parasiten borta, kommer din webbläsare att utföra mycket snabbare. Du kommer att märka att din Internet-anslutning är också snabbare än tidigare. Så slösa inte din tid! Få tillbaka kontrollen över din webbläsare. Ren det för gott!

Hur tar man bort Enclosely.info virus

Enclosely.info infektionen är särskilt utformade för att tjäna pengar till dess skapare ett sätt eller annat. Specialister från olika antivirus företag som Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. rekommenderar att det finns inga ofarliga virus.

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort den Enclosely.info infektion. Följ procedurerna i den exakta ordningen. Du, överväga att skriva denna guide eller har en annan dator till ditt förfogande. Du behöver inte alla USB-minnen eller CD-skivor.

Steg 1: spåra Enclosely.info i datorminne

Steg 2: Leta upp Enclosely.info startplatsen

Steg 3: ta bort Enclosely.info spår från Chrome, Firefox och Internet Explorer

Steg4: ångra den skada som gjort vid viruset

STEG 1: Spåra Enclosely.info i datorminne

 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • Noggrant granska alla processer och stoppa de misstänkta.

end-malicious-process

 • Anteckna filens plats för senare referens.

Steg 2: Leta upp Enclosely.info startplatsen

Avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera” knappen
 • Välja ”broschyren och söka optionerna”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar”
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

Ren Enclosely.info virus från windows-registret

 • När operativsystemet laddas tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och R -knappen.

win-plus-r

 • En dialogruta öppnas. Typ ”Regedit”

regedit

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Sedan öppna din explorer och navigera till: %appdata% -mappen och ta bort den skadliga körbara.

Ren din HOSTS-filen för att undvika oönskade browser omdirigering

Navigera till %windir% /system32/ Drivers/ etc/ värd

om du är hackad, blir det utländska IPs adresser ansluten till dig längst. Ta en titt nedan:

hosts-redirect-virus

STEG 3: Rensa Enclosely.info spår från Chrome, Firefox och Internet Explorer

 • Öppna Google Chrome

 • I Huvudmenyn, Välj verktyg

sedan tillägg

 • Ta bort de Enclosely.info genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren att se till att ingenting är kvar
 • disable Enclosely.info from chrome

  • Öppna Mozilla Firefox

  • Tryck samtidigt på Ctrl + Skift + A
  • Inaktivera oönskade förlängning
  • Gå till Hjälp
  • Sedan Felsöka information
  • Klicka på Återställ Firefox

  ta bort Enclosely.info from firefox

  • Öppna i InternetExplorer

  • På övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
  • Klicka på Internet-alternativ
  • Gå till verktygsfält och tillägg och inaktivera den okända tilläggen
  • Välj på fliken Avancerat och klicka på Återställ

  ta bort Enclosely.info from ie

  • Starta om InternetExplorer

  Steg 4: Ångra den skada som gjorts av Enclosely.info

  Denna speciella Virus ändra DNS-inställningarna.

  Uppmärksamhet! detta kan bryta internet-anslutningen. Innan du ändrar DNS-inställningarna för att använda Google Public DNS för Enclosely.info, glöm inte att skriva ner de aktuella serveradresserna på en bit papper.

  Åtgärda de skador som viruset behöver du göra följande.

  • Klicka på Windows Start-knapp för att öppna Start-menyn, Skriv Kontrollpanelen i sökrutan och välj Kontrollpanelen i resultaten som visas ovan.
  • Gå till nätverk och Internet
  • sedan nätverks- och delningscenter
  • sedan ändra Kortinställningar
  • Högerklicka på din aktiv internet-anslutning och klicka på Egenskaper. Under fliken nätverk hitta Internet Protocol Version 4 (TCP/ IPv4). Vänster klicka på den och klicka sedan på Egenskaper. Båda alternativen bör vara automatisk! Som standard bör det sättas till ”Erhåll en IP-adress automatiskt” och den andra en till ”Erhåll DNS server adress automatiskt”! Om de inte bara ändra dem, men om du tillhör en domännätverk bör du kontakta din Domän admi-r om du vill ange dessa inställningar, annars den Internetanslutning kommer att bryta!!!

  Du måste städa alla din webbläsaren genvägar samt. Att göra att du behöver

  • Högerklicka på genvägen i din favorit webbläsare och välj sedan Egenskaper.

  safebrowsing-biz-shortcut-avflyttning

  • i målet fältet ta bort Enclosely.info argument och sedan tillämpa ändringarna.
  • Upprepa som med genvägar i dina andra webbläsare.
  • Kontrollera din schemalagda aktiviteter att se till att viruset inte kommer att hämta sig igen.

  Hur att permanent ta bort Enclosely.info Virus (automatisk) Removal Guide

  Snälla, ha i åtanke att när du är infekterad med ett enda virus, äventyrar det ditt system och låt alla dörrarna vidöppna för många andra infektioner. Kontrollera manuell borttagning är framgångsrik, rekommenderar vi för att använda en gratis scanner av någon professionell antimalware-program för att identifiera möjlig registren leftovers eller tillfälliga filer.

  This article was published in Borttagning, Browser Hijackers. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
  Real Time Web Analytics

  © 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in