Home » Borttagning, Ransomware » Hur tar man bort HELLO Ransomware

Hur tar man bort HELLO RansomwareHur man ta bort HELLO Ransomware?

Läsarna har nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

Ooops, dina filer har krypterats!

– Vad händer med min dator?
viktiga filer är krypterade
många av dina dokument, bilder, lösenord, databaser och andra filer är inga
längre tillgängliga eftersom de har krypterats. Du kanske är upptagen letar sätt att
återställa dina filer, men slösa inte din tid. Ingen kan återställa dina filer utan
vår decryption nyckel
– kan jag återställa mina filer?
Sure.We garanterar att du kan återställa alla dina filer säkert och enkelt
men du har inte så nog tid.
så om du vill dekryptera alla dina filer, du behöver betala.
du har bara 12H att skicka betalningen. Efter detta pris kommer att fördubblas också,
om transaktionen inte är avslutad inom 24 timmar dina filer kommer att raderas permanent.
hur man köper bitcoins hxxps://www.bitcoin.com/buy-bitcoin
och skicka den rätt mängd till denna adress 0.05 BTC [redacted]


HELLO
är det namn, ett farligt cyberhot. En infektion, en del av familjen ransomware. HELLO verktyget är en uppdaterad version av programmet Xorist . Det finner ett sätt att slingra sig in i ditt system oupptäckt och sedan tar över. Programmet korrumperar dina data, och krypterar allt du lagrar på datorn. Det riktar dina filer. Bilder, videor, musik, dokument, allt. Den låser dem, med hjälp av AES-265 och RSA krypteringsmetod. Du hitta allt med tillägget för nya tillagda ’hello’. Till exempel ett foto som heter ’me.jpg’ får ändras till ’ me.jpg. hello. ’ när filerna är under en låsning, du inte längre åt dem. Det enda sättet att ändra på det, är med en särskild dekrypteringsnyckel. Men för att få det, du måste betala en lösensumma. HELLO programmet förklara din situation och vad förväntar sig av dig, i ett hotbrev. Det är en TXT-fil, som heter Hur att DEKRYPTERA FILES.txt. du hitta det på skrivbordet, liksom i varje drabbade mapp. Det är ganska standard. Den innehåller information om vad du arbetar med. Och, hur fly din nuvarande situation. Ransomware ger dig ett val. Lönen upp för förlora dina data. Det sägs att om du vill gratis dina filer, måste du betala 0,05 Bitcoins. Som en liten extra incitament att betala, ger infektionen dig en tidsfrist. Du måste skicka pengar inom de första 12 timmarna, eller lösen belopp dubbel. Och om du dröjer längre än 24 timmar, din dekrypteringsnyckeln raderas. Så fort överföringen är klar, får du den krypteringsnyckel som du behöver. Men, det är sak. Det finns en hel myriad av olika sätt, utbyte kan gå fel. Och vet du vad? Du förlorar i varenda en av dem.

Hur jag bli smittad med?

HELLO infektionen är ganska luriga när det kommer till invasion. Den är så mästerlig i sin svek, som invaderar oupptäckt. Ja, inser du inte det är där tills det ledtrådar du. Och då är det för sent eftersom skadan är redan skedd. Dess lyckad infiltration är beroende av några avgörande element. Infektionens hemlighet och din slarv. Cyberhot använda den gamla men guld invasion för att Hasa i utan upptäckt. Men, framför allt deras framgång vilar på din slarv. Låt oss förklara. De vanligaste metoderna, det visar, bland annat följande. Spam e-postbilagor, freeware, skadade länkar, falska uppdateringar. Ta freeware, till exempel. Användare kasta ofta försiktighet till vinden när du installerar gratisprogram. Som de kommer att inse, är det ett kolossalt misstag. Detta är den mest föredragna sätten att invasionen, infektioner användning. De lurar bakom freeware, och använda den som en sköld för att dölja sin närvaro. Här är där din uppmärksamhet är en stor tillgång. Applicera tillräckligt försiktighet att upptäcka lömska infektionen, försöker infiltration. Och förhindra det! Att ge till naivitet och distraktion och rush, är att lindra verktygets invasion. Gör det inte lättare för ett ransomware hot att slingra sig in i ditt system. Slarv öppnar din dator hot. Försiktighet hjälper till att hålla dem ute.

remove HELLO

Varför är HELLO farliga?

Ransomware verktyg är en fruktan att ta itu med. De är svåra att upptäcka innan de slår. Så, när du inser att du har en, filerna är redan tagit gisslan. Men deras ondska är inte vad som gör dem en sådan fara. Ja, dessa program är skadlig. Men, så är de flesta cyberhot, roaming på webben. Vad gör ransomware program speciellt är faktumen, kan du slå inte dem. När de tar över, det bästa tillvägagångssättet, är att acceptera nederlag och gå vidare. Det är ett tufft samtal att göra. Men det är ett bättre alternativ. Här är varför. Programmet riktar sig till data, du har på din dator. Ingenting undgår dess kopplingar. Det griper kontroll över dina filer, och extorts du. Även, med inget annat i åtanke, du bedömer dessa cyberbrottslingar tillförlitlig? Är de pålitliga? Cyber kidnapparna, som försöker utnyttja dig för ekonomisk vinning? Dessa är knappast människor, du kan lita på för att hålla sitt ord. De kommer inte att hålla sin ände på köpet. Vad de gör, är att lura dig. Personerna bakom verktyget HELLO bryr inte sig om dig. De bryr sig om vinst. Även om du följer deras krav och uppfylla, garanterar det dig ingenting. De kan välja att inte skicka dig dekrypteringsnyckeln, lovade de. Eller skicka fel. Och, även om de skickar den rätta en, vad då? Du kan ta bort kryptering, men infektionen kvarstår. Och det är gratis att slå en gång till. Sedan är du tillbaka på ruta ett. Inte vara naiva. Inte lura sig själv. Du kan inte lita på cyberkriminella bakom HELLO hotet. Du kan inte. Som hård som det verkar, säga adjö till dina data. Det är bättre att förlora dina filer än din integritet. Oh ja. Om du betalar lösen, utsätter du dina privata uppgifter. Du ge dessa främlingar åtkomst till din personliga och finansiella information. Det kommer inte sluta bra. Minska dina förluster. Filer är utbytbara. Integritet är inte.

HELLO instruktioner

steg 1: döda skadliga processen

steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: Leta upp Autostart läge

Steg4: återställa HELLO krypterade filer

steg 1: stoppa skadliga processen med hjälp av Windows Task Manager

 • öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • innan du dödar processen, Skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • lokalisera eventuella misstänkta processer som är associerade med HELLO kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • öppna filplats
 • avsluta Process
 • ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • har i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

steg 2: avslöja dolda filer

 • öppna valfri mapp
 • Klicka på ”Organize”
 • Välj ”Folder and Search Options”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK” knappen

steg 3: Leta upp HELLO kryptering Virus startplatsen

 • när operativsystemet laddar tryck samtidigt knappen Windows-logotypen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • sedan öppna din explorer och navigera till :

navigera till din % appdata % -mappen och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfig windows-program att dubbelkolla utförandet peka av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika som de kan genereras slumpmässigt , därför bör du köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • metod 1: den första och bästa metoden är att återställa dina data från en senaste säkerhetskopia , i fall att du har en.

windows system restore

 • metod 2: fil återvinning programvara – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian, och tar sedan bort ursprungligen. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • metod 3: volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via volym skuggkopior . Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.
This article was published in Borttagning, Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in