Home » Borttagning » Hur tar man bort Leto ransomware virus

Hur tar man bort Leto ransomware virus

Hur tar man bort Leto Ransomware?

Läsarna började nyligen att rapportera följande meddelande som visas när de startar sin dator:

Uppmärksamhet!

Oroa dig inte, du kan returnera alla dina filer!
Alla dina filer som foton, databaser, dokument och andra viktiga krypteras med
starkaste kryptering och unik nyckel.
Den enda metoden för att återvinna filer är att köpa dekryptera verktyg och unik nyckel för dig.
Denna programvara kommer att dekryptera alla dina krypterade filer.
Vilka garantier har du? ] Du kan skicka en av dina krypterade filer från din dator och vi dekryptera den gratis. ] Men vi kan dekryptera endast 1 fil gratis. Filen får inte innehålla värdefull information.
Du kan få och titta video översikt dekryptera verktyg:
hxxps://vi .tl/ t-9POwROFXcM
priset på privat nyckel och dekryptera programvara är $980. ] Rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar, det är priset för dig är $490. ] Observera att du aldrig kommer att återställa dina uppgifter utan betalning.
Kontrollera din e-post ”spam” eller ”Junk” mapp om du inte får svar mer än 6 timmar. ]
För att få denna programvara behöver du skriva på vår e-post:
gorentos@bitmessage.ch

reservera e-postadress för att kontakta oss:
amundas@firemail.cc

ditt personliga ID:[ ]

[[ 31]] [ ] är en variant av den beryktade stopp (djvu) infektionen. Det är en Ransomware som smyger in i din dator, oupptäckt. Och, då, wreaks utter förödelse. Infektionen använder starka AES-och RSA-krypteringsalgoritmer för att låsa dina data. Ja, det låser varje enskild fil, du har på din dator. Det inkluderar, dokument, arkiv, bilder, musik, videor. Ingenting flyr klorna på ransomware. Efter invasionen, sprider det hela ditt system, som en pest. Det fäster ”. leto’ förlängning, i slutet av varje fil. Om du har ett foto som heter ”Park. jpg,” det förvandlas till ”Park. jpg. [ ]. ’ När förlängningen är på plats, gör det dina filer otillgängliga. Du kanna försök till ändra så pass vid flyttanden eller gir nytt namn arkivera, utom dess ’ meningslös. Den Leto Hot hävdar att det finns bara ett sätt att frigöra dina data från dess influenser. Och det är efterlevnad. Du ser, efter kryptering, infektionen lämnar du en ”_ Readme. txt” fil. Det är din lösen notering. Den innehåller ganska standardinformation. Anteckningen förklarar din predikament, och säger att endast efterlevnad är vägen att gå. Om du inte följer dem förlorar du dina filer. Lyssna på experternas råd och gör det inte! Det finns inte tillräckligt med sätt att betona det. Efterlevnad löser inte dina problem, men leder till ånger. Gör det inte.

Hur blev jag smittad med?

Den Leto Hot använder gamla men guld metoder för att invadera. Den lurar bakom korrumperat tomten, golfbanan eller torrents. Det låtsas vara en falsk system eller programuppdatering. Som Adobe Flash Player eller Java. Och, naturligtvis, det kan vända sig till freeware och spam e-post. Du får ett e-postmeddelande som verkar komma från en tillförlitlig källa. Till exempel ett välkänt företag. PayPal, DHL, Amazon, et cetera. E-postmeddelandet försöker övertyga dig att klicka på en länk eller hämta en bifogad fil. Det hävdar att du måste göra det, för att kontrollera information, eller bekräfta ett köp. Om du följer dess instruktioner, kommer du ångra det, eftersom du kommer att sluta med Leto. Ge inte i godhet, och inte kasta försiktighet till vinden. Brådska, naivitet och distraktion leda till infektioner smyga in i din dator. Ta dig alltid tid att vara vaksam, och gör din due diligence. Kom ihåg att även lite extra uppmärksamhet kan spara dig en virvel av problem.

ta bort Leto

Varför är Leto farligt?

Den Leto Hot hävdar att det enda sättet att låsa upp dina data, är via nyckel. En unik dekrypteringsnyckel. Och det kräver att du betalar $980 om du vill få det. Den lösen NOTE säger även ”rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar.” Förmodligen, om du betalar, du får skickade nyckeln, du behöver det. Sedan, när du har installerat den, dina filer är gratis. Inte falla för det! Vara förnuftigt. Du har inga garantier för att betalningen kommer att fungera. Vad händer om du betalar, men inte får en nyckel? Eller, få en som inte fungerar? Och även om det fungerar, gläd dig inte. Nyckeln tar bort krypteringen som Leto tvingar dig, inte Leto. Så, Ransomware återstår, redo att slå en ren minut efter dekryptering. Du kan inte lita på dessa Cyber kidnappare. Fundera på det. Leto-infektionen ger dig inget annat än ett löfte. Och, fråga dig själv detta. Kan du lita Cyber utpressare att hålla sitt ord, och inte bryta ett löfte? Knappt. Var inte naiv. Placera inte ditt öde på främlingar med dagordningar. Välj att förlita dig på säkerhetskopieringslagring och molntjänster i stället. Det finns inte tillräckligt med sätt att betona vikten av detta. Efterlevnad är inte vägen att gå.

Leto instruktioner för borttagning

STEG 1: döda den skadliga processen

Steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: lokalisera startplatsen

steg 4: Recover Leto krypterade filer

STEG 1: stoppa den skadliga processen med Windows Task Manager

 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Lokalisera processen för ransomware. Tänk på att detta vanligtvis är en slumpmässig genererad fil.
 • Innan du dödar processen skriver du namnet på ett textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp alla misstänkta processer som är associerade med Leto krypterings virus.
 • Rätt klick på det förlopp
 • Öppna filplats
 • Avsluta process
 • Ta bort katalogerna med de misstänkta filerna.
 • Har i åtanke att processen kan döljas och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: lokalisera Leto kryptering virus startplats

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort den körbara filen.

Du kan alternativt använda din msconfig Windows-program för att dubbelkolla exekveringspunkten av viruset. Tänk på att namnen i din maskin kan vara annorlunda eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: återskapa krypterade filer?

 • Metod 1: den första och bästa metoden är att återställa data från en nyligen säkerhetskopia, om du har en.

windows system restore

 • Metod 2: fil återvinning programvara -vanligtvis när Ransomware krypterar en fil det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av dina originalfiler.
 • Metod 3: skugg volym kopior

-Som en sista utväg, kan du försöka återställa dina filer via skugg volym kopior. Öppna skuggan Explorer -delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Rätt klick på någon arkivera du vilja till restaurera och klick exportera på den.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in