Home » Borttagning » Hur tar man bort Reco virus (+ fil Reco mycket)

Hur tar man bort Reco virus (+ fil Reco mycket)

Hur tar man bort Reco Ransomware?

Läsarna började nyligen att rapportera följande meddelande som visas när de startar sin dator:

Uppmärksamhet!

Oroa dig inte, du kan returnera alla dina filer!
Alla dina filer som bilder, databaser, dokument och andra viktiga krypteras med starkaste kryptering och unik nyckel. ] Den enda metoden för reco vering filer är att köpa dekryptera verktyg och unik nyckel för dig.
Denna programvara kommer att dekryptera alla dina krypterade filer.
Vilka garantier har du?
Du kan skicka en av dina krypterade filer från din dator och vi dekryptera den gratis. ] Men vi kan dekryptera endast 1 fil gratis. Filen får inte innehålla värdefull information. ] Du kan få och titta video översikt dekryptera verktyg:
* Redacted av säkerhetsskäl *
priset på privat nyckel och dekryptera programvara är $980. ] Rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar, det är priset för dig är $490. ] Observera att du aldrig kommer att återställa dina uppgifter utan betalning. ] Kontrollera din e-post ”spam” eller ”Junk” mapp om du inte får svar mer än 6 timmar.
] För att få detta program behöver du skriva på vår e-post:

reservera e-postadress för att kontakta oss:

vårt telegram konto:
[

Reco är en variant av det ökända stoppet (djvu) hot. Det är en skadlig Ransomware som kastar dig in i en virvel av problem. Verktyget använder listighet för att slita in i ditt system. Sedan sprider sin korruption hela. Reco använder starka krypteringsalgoritmer för att låsa dina data. Och, sedan, fortsätter att pressa dig för dess release. Det riktar allt, du har på din dator. Dokument, arkiv, musik, videor, foton. Ingenting undgår dess räckvidd. Infektionen fäster ”reco” förlängning i slutet av varje fil, för att stelna dess håll över den. Om du har en bild som heter ”Sunrise. jpg,” det blir ”Sunrise. jpg. [ ]. ’ Och, när det händer, det är oanvändbart. Du kan inte längre komma åt den, och det enda sättet att ändra det, är att betala upp. Den Ransomware lämnar dig en lösen notering. Det är en ”_ Readme. txt” -fil. Du kan hitta den på skrivbordet, och dess innehåll är ganska standard. Det led du i din predikament, och ger dig instruktioner att följa. Förmodligen, om du följer, du återfå kontrollen över dina data. Anteckningen hävdar att om du betalar lösen, kommer du att få dekrypteringsnyckeln, du behöver. Sedan, när du har installerat det, dina filer är gratis. Det kan tyckas alla fina och dandy, men inte köpa den. Lösen anteckningen anger vad du vill höra. Förstå att du arbetar med cyberbrottslingar. Utpressare, som stal kontrollen över dina data, och nu vill dra nytta av dig. Låt inte det! Betala dem ingenting. Kontakta dem inte. Nå inte ut på något sätt. Efterlevnad är inte vägen att gå.

Hur blev jag smittad med?

Ransomware hot använda slughet att slita in i ditt system. Och, så gör Reco en. Det vänder sig till den gamla men guld invasiva metoder. Och gör sitt bästa för att glida förbi dig, obemärkt. De vanliga upptåg inkluderar följande. Låtsas vara en falsk system-eller programuppdatering. Som Adobe Flash Player eller Java. Gömmer sig bakom skadade webbplatser, torrents eller freeware. Och, naturligtvis, de kan vända sig till spam e-post. Säg, du får en som verkar komma från ett välkänt företag. Ett företag, som PayPal, DHL eller Amazon. När du sedan öppnar den kräver den att du klickar på en länk eller laddar ned en bifogad fil. Förmodligen, för att verifiera din information, eller bekräfta ett köp. Om du följer dess instruktioner, kommer du ångra det. Det är så du slutar med infektioner, som Reco på din dator. Alltid vet vad du samtycker till, eller tillåta i ditt system. Vaksamhet räcker långt. Ta dig tid att göra din due diligence, och inte ge till naivitet, brådska och distraktion. Även lite extra uppmärksamhet kan rädda dig massor av bekymmer. Kom ihåg att försiktighet håller hot, som Reco, ut. Och avsaknaden därav bjuder in dem. Fatta rätt beslut.

ta bort Reco

Varför är Reco farligt?

Reco försöker incentivize dig att betala. Noteringen, det lämnar dig, erbjuder dig en rabatt. Det anges att den begärda lösensumman är $980. Men, fortsätter med ”rabatt 50% tillgänglig om du kontaktar oss först 72 timmar.” Inte falla för det. Fundera över dina alternativ. Om du betalar lösen, till ett rabatterat eller inte pris, vad händer härnäst? Du överför summan, och sedan vänta, eller hur? Du väntar på att få dekrypteringsnyckeln, du har lovat. Men vad händer om det inte kommer? Vad händer om dessa människor väljer att inte skicka det? Det är en giltig möjlighet. Eller, de skickar en nyckel som bevisar värdelös? Och även om du får den rätta, det är ingen anledning till firande. Här är saken. Du betalar en lösensumma för dekrypteringsnyckeln som tar bort krypteringen. Du betalar inte för att ta bort infektionen som krypterade allt. Det betyder att Reco finns kvar på datorn, redo att slå igen. Vad är att stoppa den från att låsa dina data bara en minut efter att du låser upp den? De utpressare, bakom Reco, har en hel del sätt att dubbelkorsa dig. Låt dem inte dra nytta av din rädsla och godhet. Betala inte dem en krona. Slösa inte din tid, energi och resurser, hantera dem. Inte uppfyller kraven. Det är en tuff uppmaning att göra, men det är den rätta.

Reco instruktioner för borttagning

STEG 1: döda den skadliga processen

Steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: lokalisera startplatsen

steg 4: Reco ver Reco krypterade filer

STEG 1: stoppa den skadliga processen med Windows Task Manager

 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Lokalisera processen för ransomware. Tänk på att detta vanligtvis är en slumpmässig genererad fil.
 • Innan du dödar processen skriver du namnet på ett textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp alla misstänkta processer som är associerade med Reco krypterings virus.
 • Rätt klick på det förlopp
 • Öppna filplats
 • Avsluta process
 • Ta bort katalogerna med de misstänkta filerna.
 • Har i åtanke att processen kan döljas och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: lokalisera Reco kryptering virus startplats

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort den körbara filen.

Du kan alternativt använda din msconfig Windows-program för att dubbelkolla exekveringspunkten av viruset. Tänk på att namnen i din maskin kan vara annorlunda eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: hur reco ver krypterade filer?

 • Metod 1: den första och bästa metoden är att återställa data från en nyligen säkerhetskopia, om du har en.

windows system restore

 • Metod 2: fil Reco mycket programvara -vanligtvis när Ransomware krypterar en fil det först gör en kopia av den, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda filen reco mycket programvara till reco ver några av dina originalfiler.
 • Metod 3: skugg volym kopior -som en sista utväg kan du försöka återställa dina filer via skugg volym kopior. Öppna Shadow Explorer -delen av paketet och välj den enhet du vill reco ver. Rätt klick på någon arkivera du vilja till restaurera och klick exportera på den.
This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in