Home » Borttagning, Ransomware » Hur tar man bort Spongebob Ransomware

Hur tar man bort Spongebob RansomwareHur man ta bort Spongebob Ransomware?

Läsarna har nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

Ooops, spongebob kryptera dina filer!
VAD HÄNDE MED MIN DATOR?
Dina viktiga filer är krypterade. Många av dina dokument, foton, videor, databaser och andra filer är inte längre tillgänglig eftersom de har krypterats. Kanske du är upptagen söker ett sätt att återställa dina filer men slösa inte din tid. Ingen kan återställa dina filer utan vår dekryptering tjänst.
KAN JAG ÅTERSTÄLLA MINA FILER?
Säker på. Vi garanterar att du kan återställa alla dina filer säkert och enkelt. Men du har inte mycket tid kvar kan du dekryptera vissa av dina filer gratis. Prova nu genom att klicka på. Men om du vill dekryptera alla dina filer, du behöver betala. Du har bara 3 dagar att skicka betalningen efter att priset kommer att fördubblas. Också, om du inte betalar i 7 dagar, du kommer inte att kunna återställa dina filer för evigt. Vi kommer att ha gratis evenemang för användare som är så fattiga att de inte kunde betala i 6 månader.
12ewZLPDtKmVtL8JQsr3ita5MZBn5dW [kopia | knappen]
[kontrollera betalning | knappen]
[jag betalt, nu ge mig mina filer! | knappen]
[om Bitcoin | länk]
[hur man köpa Bitcoin? | länk]
[kontakta oss | länk]
infekterade med Sp


inspirerad av SpongeBob fyrkant, detta löjligt program låtsas att låsa dina filer. Men till skillnad från de flesta ransomware virus kryptera inte det faktiskt data. Spongebob virus försöker övertyga dig om att dina personuppgifter är låst för att lura dig. Ja, det fungerar som en klassisk ransomware virus i samma departement. Du fastnar med en parasit som direkt riktar sig till ditt bankkonto. Den tjänar också som en bakdörr till malware så ta bort infektionen är ett måste. Ju förr bli du parasiten, desto bättre. Låt inte denna skadegörare att engagera dig i någon otäck cyber bluff. Tillåt inte att äventyra din säkerhet ytterligare antingen. Istället, se till att du tar bort ransomware så snart som möjligt. Detta program smyger sig på enheten i tystnad. Omedelbart efter framgångsrik installationen startar viruset trakasserar dig. Det är ju vad det var tänkt för att göra. Spongebob Ransomware sprids främst i Sverige men det finns rapporter om detta virus i Europa också. Internet är ganska mycket full av liknande infektioner eftersom hackare siktar för enkel vinst. Som ni kan se, erbjuder ransomware dem ganska enkla men effektiva sätt att stjäla dina pengar. Denna infektion kopierar en av de mest problematiska och destruktiva virus ute – WannaCry . Båda virusen har mycket liknande lösen anteckningar som börjar med den ökända ”Oj”. Om du har haft att göra med WannaCry virus, vet du exakt vad vi pratar om. Tänk dock på att den ursprungliga WannaCry kommer att hålla dina filer som gisslan. Spongebob Ransomware, däremot, kan inte låsa dem. Det visas ett hotbrev i ett fönster som heter ”Spongebob Ransomware virus 2.0” . Bara så du vet, finns det inga spår av en 1.0 version. Enligt meddelandet om lösen har alla dina personliga filer fallit offer för infektion. Hackare lita på att du skulle få panik och ge dina pengar direkt. För att göra lögnen ännu mer trovärdigt, skurkar fordran du har bara 3 dagar att göra betalningen. Annars fördubblar lösen. Om 7 dagar passera utan du betalar, lovar hackare att hålla dina filer låst för evigt. Du kan tydligt se vilken ransomware är efter. Genom att ljuga för ditt ansikte och visar vilseledande lösen anteckningar, försöker Spongebob viruset lura dig. Inte Tillåt cyberbrottslingar att bråka med dig. Överens om att betala lösen krävde skulle innebära du faller till höger i fällan. Skurkarna är tänkt för att ge en unik dekrypteringsnyckel i utbyte mot dina Bitcoins. Du behöver inte en decryptor, men eftersom filerna inte är låst.

Hur jag bli smittad med?

Denna olägenhet reser webben via falska programvaruuppdateringar. Som ger dig en solid anledning att hålla utkik efter skadlig kod nästa gång du hämta sådana uppdateringar. Var försiktig vad du förbinder dig att installera. Om du stöter på en falsk uppdatering eller en skadlig webbplats, kan du enkelt äventyra din säkerhet. Som skulle bara tvinga dig att slösa din tid ta bort viruset efteråt. Spara dig själv besväret. Du vet redan hur skadliga, aggressiva och försåtliga ransomware är. Du definitivt vill inte fastna med ransomware igen. En annan populär infiltration metod innebär falska torrents eller vilseledande tredje part popup-annonser. Se upp för potentiella inkräktare att se till att din dator förblir virusfri. Ransomware är också beroende av skadade e-postbilagor/meddelanden eller exploit kit. Den använder även hjälp från andra typer av skadliga program som trojanska hästar, till exempel. Kolla in din maskin eftersom något farligare än Spongebob Ransomware kanske för närvarande ombord. När surfa på nätet, vara försiktig inte till oavsiktligt installera infektioner. Du som skulle behöva avinstallera dem.

remove Spongebob

Varför är Spongebob farliga?

Spongebob Ransomware lurar dig att betala för en dekrypteringsnyckel. Eller åtminstone försöker. Du måste komma ihåg att detta virus inte låser något. Det utger sig för att använda en stark krypteringen algoritmen för att göra dina filer otillgängliga. Därför spelar parasiten sinne spel med du därmed hjälpa hackare få olagliga vinst online. Ignorera hackare försvårande lösen meddelanden om du inte vill låta dem lura dig. Skurkarna är intresserad som involverar du in i ett bedrägeri och utpressning mot dig. Därför, Tänk på dina filer inte krypteras så du inte behöver göra förhandlingarna med hackare. Än mindre, betala en lösensumma. Håll dina Bitcoins och tackla ransomware. Ta bort det manuellt, vänligen följ vår detaljerade borttagning guide ner nedan.

Spongebob instruktioner för borttagning

steg 1: döda skadliga processen

steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: Leta upp Autostart läge

Steg4: återställa Spongebob krypterade filer

steg 1: stoppa skadliga processen med hjälp av Windows Task Manager

 • öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • innan du dödar processen, Skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • lokalisera eventuella misstänkta processer som är associerade med Spongebob kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • öppna filplats
 • avsluta Process
 • ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • har i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

steg 2: avslöja dolda filer

 • öppna valfri mapp
 • Klicka på ”Organize”
 • Välj ”Folder and Search Options”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK” knappen

steg 3: Leta upp Spongebob kryptering Virus startplatsen

 • när operativsystemet laddar tryck samtidigt knappen Windows-logotypen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • sedan öppna din explorer och navigera till :

navigera till din % appdata % -mappen och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfig windows-program att dubbelkolla utförandet peka av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika som de kan genereras slumpmässigt , därför bör du köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • metod 1: den första och bästa metoden är att återställa dina data från en senaste säkerhetskopia , i fall att du har en.

windows system restore

 • metod 2: fil återvinning programvara – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian, och tar sedan bort ursprungligen. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • metod 3: volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via volym skuggkopior . Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.
This article was published in Borttagning, Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

Hur tar man bort Spongebob Ransomware

Hur ta bort Spongebob Ransomware?

Läsare som nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

Hoppsan, spongebob kryptera dina filer!
Vad har hänt med min dator?
Dina viktiga filer är krypterade. Många av dina dokument, foton, videor, databaser och andra filer är inte längre tillgänglig eftersom de har krypterats. Kanske du är upptagen söker ett sätt att återställa dina filer men slösa inte din tid. Ingen kan återställa dina filer utan vår dekryptering tjänst.
Kan jag återvinna min arkivera?
Säker på. Vi garanterar att du kan återställa alla dina filer säkert och enkelt. Men du har inte mycket tid kvar kan du dekryptera vissa av dina filer gratis. Prova nu genom att klicka på. Men om du vill dekryptera alla dina filer, du behöver betala. Du har bara 3 dagar att skicka betalningen efter att priset kommer att fördubblas. Också, om du inte betalar i 7 dagar, du kommer inte att kunna återställa dina filer för evigt. Vi kommer att ha gratis evenemang för användare som är så fattiga att de inte kunde betala i 6 månader.
12ewZLPDtKmVtL8JQsr3ita5MZBn5dW [kopia | knappen]
[Kontrollera betalning | knappen]
[Jag betalt, nu ge mig mina filer! | knappen]
[om Bitcoin | länk]
[hur man köpa Bitcoin? | länk]
[kontakta oss | länk]
infekterade med Sp


Inspirerad av SpongeBob fyrkant, detta löjligt program låtsas att låsa dina filer. Men till skillnad från de flesta ransomware virus kryptera inte det faktiskt data. Spongebob viruset försöker övertyga dig om att dina personuppgifter är låst för att lura dig. Ja, det fungerar som en klassisk ransomware virus i samma departement. Du fastnar med en parasit som direkt riktar sig till ditt bankkonto. Den tjänar också som en bakdörr till malware så ta bort infektionen är ett måste. Ju förr bli du parasiten, desto bättre. Låt inte denna skadegörare att engagera dig i någon otäck cyber bluff. Tillåt inte att äventyra din säkerhet ytterligare antingen. Istället, se till att du tar bort ransomware så snart som möjligt. Detta program smyger sig på enheten i tystnad. Omedelbart efter framgångsrik installationen startar viruset trakasserar dig. Det är ju vad det var tänkt för att göra. Spongebob Ransomware sprids främst i Sverige men det finns rapporter om detta virus i Europa också. Internet är ganska mycket full av liknande infektioner eftersom hackare siktar för enkel vinst. Som ni kan se, erbjuder ransomware dem ganska enkla men effektiva sätt att stjäla dina pengar. Denna infektion kopierar en av de mest problematiska och destruktiva virus ute- WannaCry. Båda virusen har mycket liknande lösen anteckningar som börjar med den ökända ”Oj”. Om du har haft att göra med WannaCry virus, vet du exakt vad vi pratar om. Tänk dock på att den ursprungliga WannaCry kommer att hålla dina filer som gisslan. Spongebob Ransomware, däremot, kan inte låsa dem. Det visar ett hotbrev i ett fönster som heter ”Spongebob Ransomware virus 2.0”. Bara så du vet, finns det inga spår av en 1.0 version. Enligt meddelandet om lösen har alla dina personliga filer fallit offer för infektion. Hackare lita på att du skulle få panik och ge dina pengar direkt. För att göra lögnen ännu mer trovärdigt, skurkar fordran du har bara 3 dagar att göra betalningen. Annars fördubblar lösen. Om 7 dagar passera utan du betalar, lovar hackare att hålla dina filer låst för evigt. Du kan tydligt se vilken ransomware är efter. Genom att ljuga för ditt ansikte och visar vilseledande lösen anteckningar, försöker Spongebob viruset lura dig. Inte Tillåt cyberbrottslingar att bråka med dig. Överens om att betala lösen krävde skulle innebära du faller till höger i fällan. Skurkarna är tänkt för att ge en unik dekrypteringsnyckel i utbyte mot dina Bitcoins. Du behöver inte en decryptor, men eftersom filerna inte är låst.

Hur jag bli smittad med?

Denna olägenhet reser webben via falska programvaruuppdateringar. Som ger dig en solid anledning att hålla utkik efter skadlig kod nästa gång du hämta sådana uppdateringar. Var försiktig vad du förbinder dig att installera. Om du stöter på en falsk uppdatering eller en skadlig webbplats, kan du enkelt äventyra din säkerhet. Som skulle bara tvinga dig att slösa din tid ta bort viruset efteråt. Spara dig själv besväret. Du vet redan hur skadliga, aggressiva och försåtliga ransomware är. Du definitivt vill inte fastna med ransomware igen. En annan populär infiltration metod innebär falska torrents eller vilseledande tredje part popup-annonser. Se upp för potentiella inkräktare att se till att din dator förblir virusfri. Ransomware är också beroende av skadade meddelanden -attachments/ eller exploit kit. Den använder även hjälp från andra typer av skadliga program som trojanska hästar, till exempel. Kolla in din maskin eftersom något farligare än Spongebob Ransomware kanske för närvarande ombord. När surfa på nätet, vara försiktig inte till oavsiktligt installera infektioner. Du som skulle behöva avinstallera dem.

ta bort Spongebob

Varför är Spongebob farliga?

Spongebob Ransomware lurar dig att betala för en dekrypteringsnyckel. Eller åtminstone försöker. Du måste komma ihåg att detta virus inte låser något. Det utger sig för att använda en stark krypteringen algoritmen för att göra dina filer otillgängliga. Därför spelar parasiten sinne spel med du därmed hjälpa hackare få olagliga vinst online. Ignorera hackare försvårande lösen meddelanden om du inte vill låta dem lura dig. Skurkarna är intresserad som involverar du in i ett bedrägeri och utpressning mot dig. Därför, Tänk på dina filer inte krypteras så du inte behöver göra förhandlingarna med hackare. Än mindre, betala en lösensumma. Håll dina Bitcoins och tackla ransomware. Ta bort det manuellt, vänligen följ vår detaljerade borttagning guide ner nedan.

Spongebob borttagning instruktioner

STEG 1: Döda skadliga processen

Steg 2: Visa gömda filer

Steg 3: Leta upp startplatsen

Steg 4: återställa Spongebob krypterade filer

STEG 1: Stoppa skadliga processen med Aktivitetshanteraren

 • Öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • Leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • Innan du dödar processen, Skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp några misstänkta processer associerade med Spongebob kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • Öppna filsökväg
 • Avsluta Process
 • Ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • Ha i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: Visa gömda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera” knappen
 • Välja ”broschyren och söka optionerna”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar”
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: Leta upp Spongebob kryptering Virus startplatsen

 • När operativsystemet laddas tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Sedan öppna din explorer och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfigWindows-program att dubbelkolla körpunkten av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • Metod 1: Den första och bästa metoden är att återställa dina data från en nyligen gjord säkerhetskopia, i fall att du har en.

windows system restore

 • Metod 2: File Recovery Software – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • Metod 3: Volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via Volym skuggkopior. Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.
This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in