Home » Borttagning » Hur tar man bort Yatron Ransomware (+ File Recovery)

Hur tar man bort Yatron Ransomware (+ File Recovery)

Hur ta bort Yatron Ransomware?

Läsare som nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

dina viktiga filer är krypterade!

Dina dokument, foton, databaser och andra personliga filer krypteras?
filer som du inte sökte läsbar?
Vi är de enda som kan dekryptera dina filer genom den unika nyckeln.
vad ska jag göra för att dekryptera mina filer?
Om du vill återställa dina filer, måste du köpa en unik nyckeln
send300$ btc till adressen: 36Bz7B1gsc1WdBf7tnRNbKUGiQjQ2qHGoo
Skicka oss ditt ID efter din betalning
E-post till oss: yatron raas@mail.ru
Som bevis kan du maila oss 2 filer för att dekryptera och vi kommer skicka dig att återställa filer
Belopp Bitcoins: 300$
Ditt ID:-
Plånbok för att skicka Bitcoins: 36Bz7B1gsc1WdBf7tnRNbKUGiQjQ2qHGoo
Kontrakt oss: yatron raas@mail.ru


Yatron
är en farlig ransomware infektion. Den är baserad på öppen källkod hot Dolda riva, som är ganska skräcken på användare. Yatron blir befordrad som en ’ransomware-som-tjänst’ eller Raas för korta. I ett nötskal, det betyder, det är en infektion som cyberbrottslingar kan köpa mallen av. Sedan ändra för att passa deras behov. Och släpp loss på användare, och tjäna pengar. Sedan, de betalar människorna bakom Raas en procentandel av deras vinst. Det är kontentan av det. Det mest grundläggande paketet av Yatron Raas, medföljer ett lösen-pris som är $300. Men priset kan variera, beroende på vilken Yatron ransomware, invaderar din PC. Du kan möta en lösen efterfrågan på $500 eller $1500. Eller, ännu mer än så. Oavsett priset rekommenderar experter mot betalning. När fastnat med en ransomware menace, står du inför ett val. Följer eller inte. Och, trots löften från utpressare, garanterar överensstämmelse inte ett positivt resultat. Visst, de hävdar att om du följer deras krav, de ger dig möjlighet att ta bort kryptering. Men allt du har att gå på är deras ord. Du arbetar med främlingar, som invaderar din PC via knep. Sedan kryptera dina filer, och pressa dig för deras dekryptering. Glöm inte att. Dessa är inte människor, kan du lita på att uppfylla sina löften. Inte betala dem ett öre.

Hur jag bli smittad med?

Yatron slingrar sig in i ditt system via bedrägeri. Den resorts till allehanda tricks och lever på din slarv. Verktyget måste du ge till godtrogenhet, brådska och distraktion. Som underlättar dess hemliga infiltration. Ransomware’s mål är att glida genom dig, obemärkt. Tillåt inte att. Fånga den i lagen för att försöka invadera och neka det inträde. För att göra det, måste du vara noggrann. Du måste läsa regler och villkor och inte hoppa igenom dem. Du måste veta vad du ger grönt ljus till. Vaksamhet hjälper dig att undvika obehagliga överraskningar. Så, ta sig tid att vara vaksamma. De vanliga upptåg, infektioner vända sig till, följande. Poserar som falska uppdateringar, gömmer sig bakom freeware, skadade webbplatser eller torrents. Och, naturligtvis, via spam e-postmeddelanden. Ransomware hotet har massor av tricks, det kan vända sig till. Det är till dig att upptäcka dess försök till infiltration. Ingen metod kan bli framgångsrika, såvida du inte förser den viktigaste ingrediensen. Slarv. Så, inte. Vara noggrann. Ta dig tid att läsa regler och villkor. Leta efter finstilt och dubbelkolla allt. Försiktighet hjälper dig att förhindra infektionens framgångsrika invasion. Göra rätt val. Välj försiktighet över slarv.

ta bort Yatron

Varför är Yatron farliga?

När Yatron slingrar in i ditt system, det fördärvar det. Det använder krypteringsalgoritmer för att låsa din data. Det riktar sig till varje fil, du har. För att stärka sitt grepp över dina filer, verktyget lägger till de ’. [ ]’ förlängning i slutet av var och en. Om du har en låt som heter ’remix.mp3,’ blir det ’ remix.mp3. [ ].’ Och när det händer, det är otillgängliga. Ransomware återger alla dina filer oanvändbara. Och påståenden du har bara ett sätt att ändra detta. Efter kryptering lämnar verktyget du ett hotbrev. Det har textfil, hittar du på skrivbordet, och alla mappar som innehåller låst data. Det går under namnet ”Read@My.txt”, och dess innehåll är ganska standard. Anteckningen ledtrådar du in i din situation och ger instruktioner för dig att följa. Gör inte! Lämna inte ditt öde i händerna på cyberkriminella. De är opålitliga, minst sagt. Dessa människor vård endast för dina pengar. De bryr sig inte om du låsa upp dina filer. När de får du betala dem, är oddsen, du kommer inte höra från dem igen. Filerna förblir krypterade. Även om du uppfyller din fulla, inte oddsen i din favör. Glöm inte att du är i händerna på cyber utpressare. Överensstämmelse garanterar dig ingenting. Slösa inte din tid, energi och pengar. Inte betala lösen.

Yatron borttagning instruktioner

STEG 1: Döda skadliga processen

Steg 2: Visa gömda filer

Steg 3: leta upp startplatsen

Steg 4: återställa Yatron krypterade filer

STEG 1: Stoppa skadliga processen med Aktivitetshanteraren

 • Öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • Leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • Innan du dödar processen, skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp några misstänkta processer associerade med Yatron kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • Öppna filsökväg
 • Avsluta Process
 • Ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • Ha i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: Visa gömda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera” knappen
 • Välja ”broschyren och söka optionerna”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar”
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: Leta upp Yatron kryptering Virus startplatsen

 • När operativsystemet laddas Tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Sedan öppna din explorer och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfig windows-program att dubbelkolla körpunkten av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • Metod 1: Den första och bästa metoden är att återställa dina data från en nyligen gjord säkerhetskopia, i fall att du har en.

windows system restore

 • Metod 2: File Recovery Software – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • Metod 3: Volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via Volym skuggkopior

. Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2019 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in