Home » Borttagning » Hur tar man bort ”You got recorded” e-post

Hur tar man bort ”You got recorded” e-post

Kan inte Ta bort ”You got recorded” popup- fönster ?

”You got recorded” är ännu en e-bluff. Systemet är enkelt. Skurkarna låtsas vara hackare som har smittat din enhet med ett virus. De hävdar att deras skadliga program har spelat in en video av dig under privata stunder, samt kopierat din kontaktlista. Skurkarna hotar att läcka den komprometterande video av dig om du inte överföra en häpnadsväckande mängd Bitcoin till deras Cyber plånbok. Vissa av deras meddelanden verkar särskilt hotfulla eftersom de nämner lösenord som du har använt tidigare. Inte panik! Den ”You got recorded” e-post är fulla av lögner. Budskapet är bara en text som består av crafty manipulatorer. Skurkarna använder allmänt tillgängliga databaser av läckt inloggningsuppgifter, samt scamware att ackumulera mål. De översvämmar webben med bluff meddelanden och vänta på att någon ska agera impulsivt. Sponsra inte deras kriminella aktiviteter! Känn igen ”You got recorded” e-post för vad det är-en varning om hur farligt webben kan vara. Se till att din dator inte är infekterad med scamware eller andra parasiter, ta bort bluff e-post och gå vidare. Låt inte detta meddelande förstöra din dag!

ta bort “You got recorded”

Hur blev jag smittad med?

Scamware sprider ”You got recorded” e-post. Denna parasit smyger in i din dator och kastar dig in i en virvelvind av vilseledande innehåll. Föreställ er dock inte geniala cyberattacker. Parasiten är inte ett virus utan en enkel app. Som sådan, den skränande ’ få installerat utan din, förbrukaren ’, gillande. Inget tillstånd, ingen entré! Denna parasit är skyldig att söka ditt medgivande. Och det gör det. Det frågar alltid. Men det gör det i den sneakiest, mest bedrägliga sätt som möjligt. Den scamware använder paket, falska uppdateringar, skadade länkar och piratkopierad programvara. Den gömmer sig i skuggorna och väntar på att du ska låta din vakt vara nere. Gör inte det misstaget. Ingen anti-virusapp kan skydda dig om du kastar försiktighet till vinden. Endast dina handlingar kan förhindra infektioner. Den goda nyheten är att även lite extra uppmärksamhet kan bespara dig en lavin av problem. Så var inte lata. Ta dig alltid tid att göra din due diligence. Besök inte skumma webbplatser. Hämta programvara och uppdateringar från tillförlitliga källor endast. Och glöm ”nästa-nästa-finish” Setup strategi. Använd alternativet [ anpassad installation om det är tillgängligt. Avmarkera de oönskade bonusapparna och gå igenom de allmänna villkoren. Tveka inte att avbryta installationen om du märker något misstänkt!

Varför är dessa annonser farliga?

Den ”You got recorded” e-post är en otäck en. Det dyker upp ur det blå och förstör ditt humör. Budskapet hotar och är mycket alarmerande. Det är dock inget annat än en enkel varning om att du alltid ska hålla din vakt uppe. Dessa e-postmeddelanden visas vanligtvis av artighet av scamware. Lyssna på deras varning, kör en virussökning och ta bort alla upptäckta hot. Du vill inte parasit på din dator. Scamware inkräktarna är inkräktare som översvämmar din enhet med vilseledande innehåll. De översvämmar inkorgen med bluff meddelanden, Visa vilseledande annonser, omdirigera webbtrafik till farliga webbplatser. Den scamware finns för att locka människor till online fällor. Den ”You got recorded” e-bluff är bara en av många. Detta en inte lura dig, men med en parasit ombord, kommer det att finnas en nästa gång, och du får inte vara så lycklig. Gör dig själv en enorm tjänst och rengör ditt operativsystem ASAP. Vidta åtgärder så snart som ”You got recorded” e-post dyker upp! Det är ditt bästa handlingsförlopp.

IE-internet-options]

Hur kan jag ta bort ”You got recorded” popup-fönster?

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort infektionen. Vänligen Följ procedurerna i den exakta ordningen. Tänk på att skriva ut den här guiden eller ha en annan dator till ditt förfogande. Du kommer inte att behöva några USB-minnen eller CD-skivor.

STEG 1: Avinstallera misstänkt programvara från din Add\Remove program

] Steg 2: ta bort okända tillägg från Chrome, Firefox eller IE ]
Steg 3: permanent ta bort ”You got recorded” från Windows-registret.

STEG 1: Avinstallera okända program från datorn

] Tryck samtidigt på Windows-logotypen knappen och sedan ”R” för att öppna kommandot kör
[]

typ ”appwiz. cpl
[]

lokalisera alla okända program och klicka på . För att underlätta sökningen kan du sortera programmen efter datum. granska de senaste installerade programmen först. I allmänhet bör du ta bort alla okända program. ]

STEG 2: ta bort tillägg och tillägg från Chrome, Firefox eller IE

]

Ta bort från Google Chrome

 • I huvudmenynväljer du verktyg— > tillägg
 • Ta bort alla okända tillägg genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Om du inte kan ta bort tillägget sedan navigera till C:\Users\ ”datornamn” \Appdata\local\google\chrome\user Data\default\extensions\och granska mapparna en efter en.
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren för att se till att ingenting lämnas kvar

 • Om du använder den senaste versionen av Chrome måste du göra följande
 • Gå till inställningar- Lägg till person

 • Välj ett önskat namn.

person-2-chrome

 • Gå sedan tillbaka och ta bort person 1
 • Chrome bör vara Malware gratis nu

Ta bort från Mozilla Firefox

 • Öppna Firefox
 • Tryck samtidigt på CTRL + Skift + A
 • Inaktivera och ta bort alla okända Add on
 • Öppna Firefox hjälpmeny

open-help-menu-firefox

 • Felsöka sedan information
 • Klicka på Återställ Firefox

Ta bort från Internet Explorer

 • Öppna IE
 • I det övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
 • Gå till verktygsfält och tillägg
 • Inaktivera alla misstänkta tillägg.
 • Om den inaktivera knappen är grå, måste du gå till din Windows-registret och ta bort motsvarande CLSID
 • I det övre högra hörnet av Internet Explorer klickar du på kugghjulsikonen.
 • Klicka på Internet alternativ

IE-internet-options

 • Välj fliken Avancerat och klicka på Återställ.

IE-reset

 • Markera fliken ”ta bort personliga inställningar” och Återställ sedan

reset-ie

 • Stäng IE

Permanent ta bort ”You got recorded” leftovers

Till göra säker manuell flyttande är framgångsrik, vi rekommendera till använda en fri avsökare av någon professionell antimalware program till identifiera någon registren rester eller temporär arkivera.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in