Home » Borttagning » Remove Watch this video of You Facebook-hot

Remove Watch this video of You Facebook-hot

Kan inte Ta bort Remove Watch this video of You popup- fönster ?

Om oväntade meddelanden uppmanar dig att ”Titta på den här videon av dig”, Klicka inte på de medföljande länkarna. Detta är ännu en online-bluff. Det är oftast sprids på sociala medier plattformar som Facebook och är ganska otäck. Skurkarna använder phishing-trick för att lura dig att dela personuppgifter. De omdirigerar dig till legitima nät fiske sidor. Utformningen av deras bluff webbplatser imiterar inloggningssidorna för legitima webbplattformar. När du har inläsningen av phishing-sidan, skulle ett meddelande uppmana dig att logga in på ditt konto för att ”Titta på den här videon av dig.” Gör inte det misstaget. Du är på en bedräglig sida! Allt du anger får laddas upp till skurkarna Server. Brottslingarna är efter dina inloggningsuppgifter, kontaktinformation och ekonomiska Detaljer. Dessa brottslingar riktar din plånbok! Ett eller annat sätt, de kommer att beröva dig. De kan kapa dina konton och utpressning dig. De kan även lyckas lura dig att förse dem med din bank account/ kreditkortsuppgifter. Underskatta inte dessa skickliga manipulatorer. De vet vad de gör. Ta bort deras meddelande och uppmärksamma Inkorgen. Om du får fler meddelanden, kör en virussökning. De bedrägliga meddelandena sprids ofta av scamware parasiter. Om du upptäcker ett problem, ta itu med det omedelbart. Dessa parasiter är aldrig sysslolösa. De arbetar i bakgrunden och ständigt försöka locka sina offer till online fällor!

Remove Watch this video of You

Hur blev jag smittad med?

Scamware sprider vanligtvis titta på denna video av dig meddelanden. Parasiten smyger in i din dator och kastar dig in i en virvelvind av bedrägliga meddelanden och korrupta annonser. Föreställ dig inte avancerade cyberattacker, dock. Den scamware är inte ens ett virus. Det är en enkel app, och som sådan följer det standard installationsprocedurer. Den scamware behöver du, användaren, att godkänna dess installation. Det kan inte fortsätta utan ditt ”Ja”. Denna parasit är skyldig att söka ditt medgivande. Och det gör det. Det frågar alltid. Men det gör det i den sneakiest, mest bedrägliga sätt som möjligt. Scamware gömmer sig i skuggorna och stjäl ditt godkännande. Dessa parasiter lurar vanligtvis bakom mjukvarupaket, piratkopierade appar, falska uppdateringar och korrupta länkar. Deras trick lever på din naivitet. Din försiktighet, å andra sidan, förebygger infektioner. Även lite extra uppmärksamhet kan bespara dig en lavin av problem. Så var inte lata. Ta dig alltid tid att göra din due diligence! Besök inte skumma webbplatser. Ladda ner programvara och uppdateringar från pålitliga (företrädesvis officiella) källor. Och glöm ”nästa-nästa-finish” Setup strategi. När det är tillgängligt använder du alternativet advanced/ anpassad. Avmarkera bonusapparna och gå igenom de allmänna villkoren. Tveka inte att avbryta installationen om du märker något misstänkt!

Varför är dessa annonser farliga?

Klockan här videon av dig Facebook bluff är en otäck en. Den leker med dina rädslor och knuffar dig till avslöjande av känsliga Detaljer. Den dåliga nyheten är att du har att göra med erfarna brottslingar. Dessa människor vet hur de ska driva sina offer till oönskade handlingar. De använder vanliga missuppfattningar och din rädsla för att pressa dig att dela ekonomiska och personliga detaljer. Gör inte sitt jobb lättare. Låt inte titta på denna video av dig lura dig att besöka bluff webbplatser. Dessa bedrägliga sidor stjäl inte bara personlig information utan sprider också virus och skadlig kod. Brottslingarna känner inga gränser. Deras enda mål är att göra en mynta på din bekostnad. Bli inte deras sponsor. Låt dem inte beröva dig! Ta bort phishing-meddelanden ASAP! Se till att datorn är fri från infektioner och gå vidare. Låt inte titta på denna video av dig bluff förstöra din dag!

IE-reset]

Hur kan jag ta bort Remove Watch this video of You popup-fönster?

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort infektionen. Vänligen Följ procedurerna i den exakta ordningen. Tänk på att skriva ut den här guiden eller ha en annan dator till ditt förfogande. Du kommer inte att behöva några USB-minnen eller CD-skivor.

STEG 1: Avinstallera misstänkt programvara från din Add\Remove program

Steg 2: ta bort okända tillägg från Chrome, Firefox eller IE ] ] Steg 3: ta bort Remove Watch this video of You från Windows-registret permanent.

STEG 1: Avinstallera okända program från datorn

Tryck samtidigt på Windows-logotypen knappen och sedan ”R” för att öppna kommandot kör
[]

typ ”appwiz. cpl
[]

lokalisera alla okända program och klicka på . För att underlätta sökningen kan du sortera programmen efter datum. granska de senaste installerade programmen först. I allmänhet bör du ta bort alla okända program.

STEG 2: ta bort tillägg och tillägg från Chrome, Firefox eller IE

]

Ta bort från Google Chrome

]

 • I huvudmenynväljer du verktyg— > tillägg
 • Ta bort alla okända tillägg genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Om du inte kan ta bort tillägget sedan navigera till C:\Users\ ”datornamn” \Appdata\local\google\chrome\user Data\default\extensions\och granska mapparna en efter en.
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren för att se till att ingenting lämnas kvar

 • Om du använder den senaste versionen av Chrome måste du göra följande
 • Gå till inställningar- Lägg till person

 • Välj ett önskat namn.

person-2-chrome

 • Gå sedan tillbaka och ta bort person 1
 • Chrome bör vara Malware gratis nu

Ta bort från Mozilla Firefox

 • Öppna Firefox
 • Tryck samtidigt på CTRL + Skift + A
 • Inaktivera och ta bort alla okända Add on
 • Öppna Firefox hjälpmeny

open-help-menu-firefox

 • Felsöka sedan information
 • Klicka på Återställ Firefox

Ta bort från Internet Utforskare

 • Öppna IE
 • I det övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
 • Gå till verktygsfält och tillägg
 • Inaktivera alla misstänkta tillägg.
 • Om den inaktivera knappen är grå, måste du gå till din Windows-registret och ta bort motsvarande CLSID
 • I det övre högra hörnet av Internet Explorer klickar du på kugghjulsikonen.
 • Klicka på Internet alternativ

IE-internet-options

 • Välj fliken Avancerat och klicka på Återställ.

IE-reset

 • Markera fliken ”ta bort personliga inställningar” och Återställ sedan

reset-ie

 • Stäng IE

Permanent ta bort Remove Watch this video of You leftovers

Till göra säker manuell flyttande är framgångsrik, vi rekommendera till använda en fri avsökare av någon professionell antimalware program till identifiera någon registren rester eller temporär arkivera.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in