Home » Borttagning » Ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Bitcoin Emailvirus

Ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Bitcoin Emailvirus

Kan inte Ta bort ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Malware popup-fönster ?

14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Bitcoin plånboken är associerade med en phishing e-bluff. Systemet bakom som är ganska enkel. Skurkarna låtsas vara hackare. De hävdar att en trojan har infekterat din dator via en Porr webbplats. Tillståndet skurkar att deras virus har lyckats spela in en kompromissa video av er. De hotar att läcka att video till din kontaktlista om du betalar. Och de är inte blyg om summan. Frågade varierar från offer till offer, men det är oftast inom intervallet $700 till $800 (USD). Skurkarna ge även tidsfrister. Du har två dagar att överföra pengarna till 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y plånboken. Om du misslyckas att göra detta, kommer att lösen fördubblas. Ge inte! Känna igen e för vad det är: en bluff. Scammers bakom det utnyttja vanliga missuppfattningar. De spelar med dina rädslor och driva dig till impulsiva handlingar. Inte göra deras jobb lättare! Långsamt ner saker. Om du tar en stund att överväga situationen, ser du rakt igenom lögnerna. 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y e-postmeddelandet postadress inte du med ditt namn eller användarnamn. Det specificerar inte vilken hemsida användes för attacken. Den ger inte bevis på videoklippets existens. Meddelandet är bara en text som består av crafty skurkar.

ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y

Hur jag bli smittad med?

14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y meddelande pops upp av artighet av scamware. När det gäller parasiten smyger det in i din OS genom knep. Parasiten använder myriader av tricks för att infektera din dator. Det gömmer sig bakom freeware, piratkopierad programvara, skadade länkar och spam-meddelanden. Det gömmer sig i skuggorna och väntar på dig att låta din vakt. Gör inte det misstaget! Ingen anti-virus app kan skydda dig om du ger in naivitet. Endast din vaksamhet kan hålla din dator säker och virusfri. Även lite extra uppmärksamhet kan bespara er en lavin av problem. Så bli inte lata. Ta alltid tid att göra din due diligence. Inte besök tvivelaktiga webbplatser. Ladda ner programvara från tillförlitliga källor. När det är tillgängligt, Använd alternativet advanced/ anpassad installation. Och, naturligtvis, vara mycket försiktig med din inkorg. Ge inte till naivitet. E-post är fortfarande nummer ett virus distributionsmetod. Parasiterna offer på slarv och vårdslöshet. Inte bevisa dig själv ett lätt mål. Behandla alla oväntade meddelanden som potentiella hot. Om är ett snabbmeddelande eller ett e-postmeddelande, alltid kontrollera avsändare.

Varför är dessa annonser farliga?

Den alarmerande e dyker upp ur det blå. Det hotar att läcka en kompromissa video av dig om du inte uppfyller krav som skurkar. Dessa brottslingar be om en häpnadsväckande mängd pengar betalas i Bitcoin. Deras val av valuta är inte en caprice. Du kan inte få pengarna tillbaka när du överföra dem till 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y plånboken. Valutan som Bitcoin är spårlöst. Så, inte svänga in i handling. Betala lösen kommer inte åstadkomma något. Tjuvarna har inget emot dig. De använder skrämseltaktik för att lura dig att oönskade åtgärder. Fall inte för deras tricks! Öppna inte plånboken. Betala inte för ett icke-existerande hot. Bekräfta att du har fallit offer för scamware. En parasit som lurar i skuggorna av ditt operativsystem och hotar att lura in dig i en fälla. Gör dig själv en stor tjänst. Ligger bit av skadlig kod och ta bort det innan det får du i allvarliga problem. Ju förr rengör du ditt OS, desto bättre!

Hur tar jag bort ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Malware Pop-ups?

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort den infektion. Följ procedurerna i den exakta ordningen. Du, överväga att skriva denna guide eller har en annan dator till ditt förfogande. Du behöver inte alla USB-minnen eller CD-skivor.

STEG 1: Avinstallera misstänkta program från din addremove program

Steg 2: ta bort okända tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Steg 3: ta bort ta bort permanent 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Malware från windows-registret.

STEG 1: Avinstallera okända program från datorn

Tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och sedan ”R” att öppna kommandot kör

typ ”Appwiz.cpl

leta reda på någon okänd program och klicka på . För att underlätta sökningen kan du sortera programmen efter datum. granska den senaste installerade program först. I allmänhet bör du ta bort alla okända program.

STEG 2: Ta bort tillägg och tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Ta bort från Google Chrome

 • I Huvudmenynväljer du verktyg-> tillägg
 • Ta bort okända tillägg genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Om du inte är kunna radera tillägget sedan navigera till C:\Users\ ”datornamn” \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\and granska mapparna en och en.
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren att se till att ingenting är kvar

 • Om du använder den senaste chrome-version måste du göra följande
 • gå till inställningar – Lägg till person

 • Välj ett namn.

person-2-chrome

 • sedan gå tillbaka och ta bort person 1
 • Chrome bör vara malware gratis nu

Ta bort från Mozilla Firefox

 • Öppna Firefox
 • Tryck samtidigt på Ctrl + Skift + A
 • Inaktivera och ta bort alla okända utstyr
 • Öppna Firefox Hjälp-menyn

open-help-menu-firefox

 • Sedan Felsöka information
 • Klicka på Återställ Firefox

Ta bort från InternetExplorer

 • Öppna IE
 • På övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
 • Gå till verktygsfält och tillägg
 • Inaktivera eventuella misstänkta filändelsen.
 • Om knappen inaktivera är grå, behöver du gå till din Windows-registret och ta bort motsvarande CLSID
 • På övre högra hörnet av InternetExplorer klickar du på den kugghjulet.
 • Klicka på Internet-alternativ

IE-internet-options

 • Välj på fliken Avancerat och klicka på Återställ.

IE-reset

 • Kontrollera ”ta bort personliga inställningar flik” och sedan återställa

reset-ie

 • Nära IE

Permanent ta bort ta bort 14tfS3yWL2cABhXVJZ97XRhuDXC69aWH6Y Malware matrester

Kontrollera Manuell borttagning är framgångsrik, rekommenderar vi för att använda en gratis scanner av någon professionell antimalware-program för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2019 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in