Home » Borttagning » Ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Bitcoin Emailvirus

Ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Bitcoin Emailvirus

Kan inte Ta bort ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Malware popup-fönster ?

Om ett e-postmeddelande hotar läcka en kompromissa video av dig om du inte betalar, inte panik. Detta meddelande är en bluff. Det är bara en text som består av crafty skurkar. Dessa brottslingar offer på din naivitet och rädsla. De låtsas vara hackare som har hackat din enhet. De hävdar att en trojansk häst har spelat in en pinsamma videoklipp av dig, samt kopierade din kontaktlista. Skurkarna hotar att skicka detta till dina vänner, familj, kollegor om du inte överför omkring $700 värt av Bitcoin till följande cyber plånboken: 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR. Fall inte för dessa lögner. Tjuvarna har inget emot dig. Dessa brottslingar använder scamware och offentliggjorda gamla databaser med läckta mejl och lösenord för att ackumulera målet e-postadresser. Det är allt! Du arbetar med lögnare, inte med hackare. Dessa klåpare spela med dina rädslor. Deras mål är att lura dig impulsiva handlingar av skrämmande du. Fall inte för deras tricks. Ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR e-postmeddelandet. Om du är rädd att ditt system kan vara smittad med scamware, köra en skadlig kod bluff. Låt din anti-virus app tar hand om problemen och gå vidare. Låt inte detta bedrägliga mail förstöra din dag!

ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR

Hur jag bli smittad med?

Av 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Bitcoin e-dyker upp av artighet av scamware. Dessa lömska parasiter använda knep för att Hasa in din OS oupptäckt. De gömmer sig bakom torrents, falska uppdateringar, skadade länkar och skadlig buntar. I området i närheten finns det myriader av sätt för scamware att smyga in i ditt system. Alla dessa tricks, men har brister. De lyckas bara när du (användaren) kasta försiktighet till vinden. Dessa parasiter måste du installera skadlig bunten, för att ladda ner falska uppdateringen, klickar du på länken skadade. Din försiktighet kan förhindra scamware infektioner. Alltid hålla din vakt. Inte besök tvivelaktiga webbplatser. Ladda ner programvara och uppdateringar från tillförlitliga webbplatser bara. Och glömma den ”nästa-nästa-avslut” installation strategin. Inte hoppa över steg. De flesta program vi hämta från webben medfölja okänd, potentiellt skadliga bonusprogram. Om du inte uppmärksamma installationsprocessen, är du mycket sannolikt att infektera din OS med skadliga bonusar. Om tillgängligt, Använd alternativet advanced/ anpassad installation. Under det, skulle du kunna avmarkera alla misstänkta extras. Se till att du vet vad du installerar. Läs villkoren innan du godkänner dem. Om du inte kan avvara tillräckligt med tid att gå igenom hela dokumentet, Skanna den med en online EULA-analysator. Även lite extra försiktighet kan bespara er massor av problem. Välja bort installationen om du märker något misstänksam!

Varför är dessa annonser farliga?

1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Bitcoin e-postmeddelandet är en otäck en. Det dyker upp ur det blå och så snart som den gör, det börjar utpressning. Meddelandet hotar att få dig i allvarliga problem. Det använder skrämseltaktik för att få dig att betala en häpnadsväckande lösen. Ge inte till naivitet. Känna igen meddelandet för vad det är: en massa lögner. E-post använder computing villkor, vanliga missuppfattningar och listig lögner för att lura dig att överföra Bitcoin. Innan du svinga i handling, ha dock i åtanke att denna valuta är spårlöst. När du överför pengar, förlorar du dem. Gör inte det misstaget. Ingen kan hjälpa dig att få dina pengar tillbaka! Vara stark! E-post är mycket alarmerande, men om du tar en stund att överväga situationen, du skulle inse hur konstgjorda det är. Om hackare smittade verkligen din enhet, skulle en komprometterande video ha varit din sista oro. 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR meddelandet förtjänar inte din uppmärksamhet. Ta bort den! Kontrollera att ditt system inte harbor malware och upprätthålla en stark lösenordspolicy. Låt den bluff e vara en påminnelse om hur farliga Internet är. Alltid hålla din vakt uppe!

Hur tar jag bort ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Malware Pop-ups?

Om du utför exakt stegen nedan bör du kunna ta bort den infektion. Följ procedurerna i den exakta ordningen. Du, överväga att skriva denna guide eller har en annan dator till ditt förfogande. Du behöver inte alla USB-minnen eller CD-skivor.

STEG 1: Avinstallera misstänkta program från din addremove program

Steg 2: ta bort okända tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Steg 3: ta bort ta bort permanent 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Malware från windows-registret.

STEG 1: Avinstallera okända program från datorn

Tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och sedan ”R” att öppna kommandot kör

typ ”Appwiz.cpl

leta reda på någon okänd program och klicka på . För att underlätta sökningen kan du sortera programmen efter datum. granska den senaste installerade program först. I allmänhet bör du ta bort alla okända program.

STEG 2: Ta bort tillägg och tillägg från Chrome, Firefox eller IE

Ta bort från Google Chrome

 • I Huvudmenynväljer du verktyg-> tillägg
 • Ta bort okända tillägg genom att klicka på den lilla papperskorgen
 • Om du inte är kunna radera tillägget sedan navigera till C:\Users\ ”datornamn” \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\and granska mapparna en och en.
 • Återställ Google Chrome genom att ta bort den aktuella användaren att se till att ingenting är kvar

 • Om du använder den senaste chrome-version måste du göra följande
 • gå till inställningar – Lägg till person

 • Välj ett namn.

person-2-chrome

 • sedan gå tillbaka och ta bort person 1
 • Chrome bör vara malware gratis nu

Ta bort från Mozilla Firefox

 • Öppna Firefox
 • Tryck samtidigt på Ctrl + Skift + A
 • Inaktivera och ta bort alla okända utstyr
 • Öppna Firefox Hjälp-menyn

open-help-menu-firefox

 • Sedan Felsöka information
 • Klicka på Återställ Firefox

Ta bort från InternetExplorer

 • Öppna IE
 • På övre högra hörnet klickar du på kugghjulsikonen
 • Gå till verktygsfält och tillägg
 • Inaktivera eventuella misstänkta filändelsen.
 • Om knappen inaktivera är grå, behöver du gå till din Windows-registret och ta bort motsvarande CLSID
 • På övre högra hörnet av InternetExplorer klickar du på den kugghjulet.
 • Klicka på Internet-alternativ

IE-internet-options

 • Välj på fliken Avancerat och klicka på Återställ.

IE-reset

 • Kontrollera ”ta bort personliga inställningar flik” och sedan återställa

reset-ie

 • Nära IE

Permanent ta bort ta bort 1H1K8MfLEJgjCCfDEkTJmv9GJjD3XzEFGR Malware matrester

Kontrollera Manuell borttagning är framgångsrik, rekommenderar vi för att använda en gratis scanner av någon professionell antimalware-program för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer.

This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2019 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in