Home » Rootkits » Ta bort Google Omdirigerings Virus (Trj/Genetic.gen borttagning)

Ta bort Google Omdirigerings Virus (Trj/Genetic.gen borttagning)remove google redirect virus

Har du problem att ta bort Google Omdirigerings Virus?

Du är inte den enda försöker ta bort google omdirigera virus . Detta är en av de mest irriterande, farlig och envis infektion som någonsin sprids på World Wide Web. Google Omdirigera Virus som orsakar den så kallade google Sök Resultat omdirigeringen. Med andra ord, när du gör en google-sökning, det visar vanligtvis tio länkar, men när du klickar på dessa länkar du faktiskt omdirigeras. Denna omdirigerade webbsida är vanligtvis en annonssida eller en hacker bluff sida som syftar till att lura dig och stjäla din personliga information. Samma virus kan också vara kallas Bing Redirect Virus och Yahoo Redirect Virus , eftersom samma infektionen kommer att omdirigera andra sökmotorer resultat också. Nyligen en variant av denna infektion orsakar också för att kallas Nginx Redirect Virus och Happili Redirect Virus . Alla dessa symtom är orsaken av en och samma grupp av infektioner.

Google omdirigering symptom kan vara orsak av många infektioner. Några är så enkelt som att ändra hosts-filen medan andra är toppmoderna dator rootkits. En av de mest skräckinjagande och envis rootkit från familjen TDSS orsakar detta symptom. Rootkit infektioner är mycket svårt att ta bort eftersom de är till skillnad från en vanlig virus. En enkel virus kan tas bort genom att bara ta bort det från hårddisken – problemet är naturligtvis att hitta den. Medan den rootkit infektionen inte är sånt. Även om du tycker det, kommer du inte att kunna ta bort det genom att helt enkelt ta bort den. Rootkit faktiskt gör din windows att visa dig saker som inte finns eller dölja saker som inte borde vara där. Du måste ta en titt på systemet medan det inte laddas – för att få en uppfattning om den verkliga situationen.  Rootkits är skrivna på ett sådant sätt att, när det blir inuti datorn det integrerar med kärna arbetsdrift systemet. För att göra situationen värre, är google omdirigera virus rootkit kan ladda ned ytterligare trojaner.

Varför Google Omdirigerings Virus borttagning är så svårt?

Google omdirigera virus är mycket tufft att ta bort. Det har förmågan att ändra Master Boot Record och gör en egen partition. Att hitta detta i kör Windowsmiljö är omöjligt utan specialiserade antirootkit teknik.  En gång infekterad del av din core windows filer kommer patchas och operativsystemet kommer att fortsätta att fungera som avsett. Skillnaden är att dessa lappat filer kan ta emot hacker’s kommandon och göra något till ditt system. Uppenbarligen inte du helt enkelt ta bort dem, eftersom windows inte startar. Det är därför, även om du upptäcker att du har google omdirigera virus i din maskin, du kan inte bara ta bort filer och bli av med det.

Hur ta bort google omdirigera virus?

Glöm om manuellt borttagande av ett rootkit infektion. Behöver du professionella demonteringsverktygen att åtgärda problemet. Här är vad du kan göra manuellt:

  • ta bort alla misstänkta addons eller förlängning från din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.
  • Återställ webbläsarens inställningar
  • manuellt ta bort webbläsare kapade Hemsida
  • manuellt ta bort oönskade sökmotorn
  • ändra din Windows hosts-filen och ta bort någon oönskad IP-adresser
  • granska din Domain Name Server (DNS), det kan vara förgiftad.
  • Kontrollera proxyinställningarna.
  • Kontrollera ntbtlog.txt loggen (finns i C:\\Windows) för skadade filer
  • skanna med antirootkit nytta avslöja eventuella dolda rootkit.

Om detta inte löser problemet Google omdirigera, bör då du söka professionell hjälp.

This article was published in Rootkits. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in