Home » Borttagning » Ta bort Kroput Virus Ransomware (+ File Recovery)

Ta bort Kroput Virus Ransomware (+ File Recovery)

Hur ta bort Kroput Ransomware?

Läsare som nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

Uppmärksamhet!

Oroa dig inte min vän, kan du returnera alla dina filer!
Alla dina filer som bilder, databaser, dokument och andra viktiga krypteras med starkast kryptering och unik nyckel.
Är den enda metoden för att återställa filer att köpa dekryptera verktyg och unik nyckel för dig.
Denna programvara kommer att dekryptera alla dina krypterade filer.
Vilka garantier du har?
Du kan skicka en av dina krypterade filer från din PC och vi dekryptera det gratis.
Men vi kan dekryptera endast 1 fil gratis. Filen får inte innehålla värdefull information.
Du kan komma och titta video översikt dekryptera verktyg:
https://we .tl/ t-qE5J2sY0BY
Privata nyckeln och dekryptera programvaran kostar $ 980.
Rabatt 50% tillgängliga om du kontaktar oss första 72 timmar, det är priset för du är $ 490.
Observera att du aldrig kommer att återställa dina data utan betalning.
Kontrollera din e-post ”Spam” mapp om du inte får svar mer än 6 timmar.

Att få denna programvara måste du skriva på vår e-post:
Blower@India.com

Reservera e-adress att kontakta oss:
Blower@firemail.cc

Din personliga ID:


Kroput
är namnet på den senaste ransomware hot. Det får sitt namn från tillägget, läggs till dina filer. Efter infektionen slår, upptäcka du dina filer låst. Och med den ’. [ ]’ förlängning, i slutet av var och en. Ransomware attacker varje fil, du hålla på din dator. Ingenting går opåverkade. Dokument, bilder, musik, videor, arkiv. Allt blir låst. Om du har ett foto som kallas ’monday.jpg’ blir det ’ monday.jpg. [ ].’ Och när tillägget är på plats, du inte längre kan komma åt dina filer. De få oanvändbar. Det enda sättet att göra dem användbara igen, är att tillämpa en unik dekrypteringsnyckel. Infektionen gör att rensa, i den not som lämnar det för dig att hitta. Du är offret till ett färgschema med klassiska utpressning. Cyberkriminella, bakom Kroput hotet, kidnappa din data. Sedan utpressa dig för pengar, för deras frigivning. De kräver att du följer instruktionerna och betala en rejäl summa för dekryptering. Gör inte! Inte nå ut till dessa människor. Betala dem ingenting. Men lovar de efterlevnad är nyckeln för frisläppandet av dina filer, du har inga garantier. Tänk på det. Alla, du måste gå på, är uttrycka av cyber utpressare. De är knappast tillförlitligt. Inte Följ.

Hur jag bli smittad med?

Kroput använder de gamla men guld invasiva metoderna för att få tillträde. Det infiltrerar ditt system via listighet och subtilitet. Det kan låtsas vara en uppdatering av system eller program. Gilla, en bedragare Java eller Adobe Flash Player. Det kan gömma sig bakom skadade länkar, webbplatser och torrents. Eller använda freeware som ett sätt att dölja sin närvaro. Och naturligtvis, det kan använda spam e-postmeddelanden. Det är, utan tvekan, de vanligaste metod ransomware verktygen vända sig till. Du får ett e-postmeddelande som verkar komma från en legitim källa. Gilla, ett välkänt företag, ett namn som du känner igen. E-post gällande sedan du har att kontrollera personuppgifter, eller bekräfta en order. Och det gör det uppmanar dig att hämta en bifogad fil, eller klicka på en viss länk. Gör inte! Tänk, infektioner som Kroput, lever på din slarv. De behöver du rusa, och ge till naivitet. Att välja slarv över försiktighet. Som underlättar deras infiltration. Inte tvinga! Inte göra det lättare för dem att glida förbi dig och korrupta systemet. Vaksamhet hjälper dig att fånga sådana hot, i lagen av försöker invasion. Och neka dem inträde. Avsaknaden därav gör motsatsen. Det leas att hot som ransomware, att få tillgång till ditt system. Tillåt inte att. Ta dig tid att vara noggrann och gör din due diligence. Glöm inte att även lite extra uppmärksamhet går en lång väg.

ta bort Kroput

Varför är Kroput farliga?

Ransomware slösa inte tid. Efter invaderar, dess programmering kickar in, och det slår. Verktyget krypterar dina filer och sedan genererar ett hotbrev. Det är en textfil, kallad ’läsa mig’ eller någon variant av detta. Och du hittar den på skrivbordet. Samt, i varje mapp innehåller som låsta filer. Det är ganska standard. Det förklarar din situation, och erbjuder en väg ut. Förmodligen, om du betalar dem $980 i Bitcoin, de skickar dig dekrypteringsnyckeln, du behöver. De erbjuder även 50% rabatt ”om du kontaktar oss första 72 timmarna”. Sedan måste du betala $490. Nyckelordet här är ’förment.’ De ger dig noll garantier. Det finns inte tillräckligt sätt betona att. Du vilar på deras ord. De lovar att skicka dig nyckeln kan efter betalning blir gjort. Men löften kan få bruten. Kan du lita på ordet cyberbrottslingar? Vad händer om du betalar, och de skickar du ingenting? Eller, du betalar, men de skickar fel nyckel? Och, även om allt går som utlovat, vad händer då? Du betalat för en nyckel som tar bort kryptering. Men infektionen, som utförs krypteringen, kvarstår. Det är gratis att slå en gång till. Sedan är du tillbaka på ruta ett. Endast, denna gång du har mindre pengar. Slösa inte pengar, tid och energi att ta itu med främlingar, med skadlig agendor.

Kroput borttagning instruktioner

STEG 1: Döda skadliga processen

Steg 2: Visa gömda filer

Steg 3: leta upp startplatsen

Steg 4: återställa Kroput krypterade filer

STEG 1: Stoppa skadliga processen med Aktivitetshanteraren

 • Öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • Leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • Innan du dödar processen, skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • Leta upp några misstänkta processer associerade med Kroput kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • Öppna filsökväg
 • Avsluta Process
 • Ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • Ha i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: Visa gömda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera” knappen
 • Välja ”broschyren och söka optionerna”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar”
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: Leta upp Kroput kryptering Virus startplatsen

 • När operativsystemet laddas Tryck samtidigt på Windows Logo-knappen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Sedan öppna din explorer och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfig windows-program att dubbelkolla körpunkten av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • Metod 1: Den första och bästa metoden är att återställa dina data från en nyligen gjord säkerhetskopia, i fall att du har en.

windows system restore

 • Metod 2: File Recovery Software – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • Metod 3: Volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via Volym skuggkopior. Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.
This article was published in Borttagning. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2019 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in