Home » Ransomware » Ta bort. Nbes fil virus (+ återskapa filer)

Ta bort. Nbes fil virus (+ återskapa filer)

Hur man tar bort. [ ] filändelsen Ransomware?

Nbes virus är ett namn på en Ransomware malware. Dessa program följer samma design, och agera på ett ganska mycket identiskt sätt. Och alla dessa program är en fullkomlig plåga på ditt system. Den Ransomware hot använder knep för att få tillgång till din dator. Sedan, när dess i, korrumperar det genom och igenom. Nbes använder AES-kryptografi för att kryptera alla filer du har. Allt du håller på datorn blir låst. Dokument, bilder, musik, videor. Ingenting flyr infektionen räckhåll. Verktyget fäster en speciell ”. Nbes ”förlängning i slutet av varje fil. Och när det väl är på plats, det är det. Dina filer blir oanvändbara. Du kan inte öppna dem, och alla åtgärder i försök att rädda dem är meningslöst. Det enda alternativet för release, Ransomware lämnar dig, är betalning. Det påstår så i lösen anteckningen det lämnar dig. Det är en READ_ME. txt-fil, du hittar i varje berörd mapp, samt på skrivbordet. Dess innehåll är ganska standard. Anteckningen ledtrådar till din nuvarande situation. Det säger att ditt system drabbas av en ransomware-infektion. Och om du vill ta bort krypteringen det ålagts, måste du betala en lösensumma. Betala inte dessa människor en dime! Även om det begärda beloppet inte var så upprörande, experter fortfarande avråder från betalning! Det förvärrar bara din predikament. Lyssna på deras ord och kassera dina data. Säg adjö till dina filer och gå vidare. Nästa gång, göra Back-UPS, så att du inte drabbas av en sådan förlust. Det kan tyckas som en hård råd, men det är det bästa handlingsprogrammet, kan du ta.

Hur blev jag smittad med?

Ransomware verktyg som Nbes är ganska luriga. De är bedrägliga och invasiva. Oftare än inte, inser du inte att de är på din dator tills de slår. Och, de klarar det via knep och svek. Ändå, de här redskapen behov förbrukaren ’ tillåtelse till få den, de stilla vårda till gå in oupptäckt. Hur? Tja, de lura dig. De lever på din slarv och lyckas lura dig. Du samtycker till att släppa in dem utan att ens veta det. Och, det beror på att du är vårdslös vid en tidpunkt bör du vara extra försiktig. Till exempel när du installerar förmodade uppdateringar eller verktyg. Freeware och falska uppdateringar är bland de vanligaste sätten att infiltration. Men vilken metod som helst, verktyget vänder sig till, det är meningslöst utan din slarv. När allt, om du är noggrann nog, kan du fånga den i lagen. Och, folie sina försök att slingrande i. Om du ger till naivitet och brådska, dock, bli inte förvånad att hitta skadlig kod på din dator. Och, den Ransomware slag är, utan tvekan, det värsta att fastna med. Om du vill behålla Nbes bort från ditt system, var försiktig. Försök att vara mer vaksam när det handlar om freeware, eller något annat du tillåter i ditt system. Tillbörlig aktsamhet är absolut nödvändigt i kampen mot infektionen. Eftersom de lever på slarv, inte bevilja det! Alltid välja försiktighet framför distraktion, naivitet, och brådska. Du kommer inte ångra det.

ta bort nbes

Varför är. Nbes filändelsen Dangerous?

En gång Nbes låser dina data, du är i ganska gåta. Du står inför ett val. Att betala eller inte betala. Och vi säger: Don ’ t. Betala inte dessa människor något för du kommer att ångra att göra detta beslut. Och, här är varför. Fundera på vad som händer när du överför pengarna. Du förlitar dig på cyberbrottslingar att gå igenom med vad de lovade. Tror du att det är klokt att vänta på utpressare att hålla sin på köpet? Det är ganska osannolikt att de kommer. Men, även om de skickar dig något, efter betalning, inte få dina förhoppningar upp. Vad händer om dekrypteringsnyckeln, de gav dig, inte fungerar? Vad är det om det är fel en? Och även om det är rätt nyckel, vad händer härnäst? Du använder den, och dina filer blir olåst. Och då? Dekrypteringsnyckeln tar bort krypteringen, inte Krypteraren. Nbes fortfarande lurar någonstans på din dator. Du har noll garantier för att det inte kommer att slå igen. Det kan vara en timme efter dekryptering, en dag, en vecka, en månad. Det kan hända. Och om det gör som det sannolikt kommer, kommer du att betala igen? Hur mycket pengar är du beredd att kasta på dessa människor innan du accepterar det oundvikliga? Att dina data är bara inte värt det. För att inte tala om, betalning motsvarar du ger tillgång till din integritet till främlingar. Ja, när du överför lösen, du privata personliga och ekonomiska Detaljer. Information, som cyberbrottslingar sedan kan komma åt och utnyttja. Onödigt att säga, det är inte ett önskvärt resultat. Skydda din integritet från kopplingar av cyberkidnappare! När du hittar Nbes har tagit över ditt system, skära dina förluster. Kassera dina data i ditt privatlivs namn. När allt är privat är oersättlig. Och filer är.

] ]

. Nbes filtillägg borttagning instruktioner

STEG 1: döda den skadliga processen

Steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: lokalisera startplatsen

steg 4: Recover. [ ] filändelsen krypterade filer

STEG 1: stoppa den skadliga processen med Windows Task Manager

  ]
 • Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på CTRL + SHIFT + ESC tangenter samtidigt
 • Lokalisera processen för ransomware. Tänk på att detta vanligtvis är en slumpmässig genererad fil.
 • Innan du dödar processen skriver du namnet på ett textdokument för senare referens.
 • ]

] end-malicious-process

 • Leta upp alla misstänkta processer som är associerade med. Nbes filändelsen kryptering virus.
 • Rätt klick på det förlopp
 • Öppna filplats
 • Avsluta process
 • Ta bort katalogerna med de misstänkta filerna.
 • Har i åtanke att processen kan döljas och mycket svårt att upptäcka

STEG 2: avslöja dolda filer

 • Öppna valfri mapp
 • Klicka på ”organisera”-knappen
 • Välj ”mapp och sökalternativ”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK”-knappen

STEG 3: Leta upp. Nbes filtillägg kryptering virus startplats

 • När operativsystemet läses in trycker du samtidigt på knappen Windows-logotypen och R -tangenten.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • och ta bort visningsnamnet: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Öppna sedan Utforskaren och navigera till:

Navigera till mappen %appdata% och ta bort den körbara filen.

Du kan alternativt använda din msconfig Windows-program för att dubbelkolla exekveringspunkten av viruset. Tänk på att namnen i din maskin kan vara annorlunda eftersom de kan genereras slumpmässigt, det är därför du bör köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: återskapa krypterade filer?

 • Metod 1: den första och bästa metoden är att återställa data från en nyligen säkerhetskopia, om du har en.

windows system restore

 • Metod 2: fil återvinning programvara -vanligtvis när Ransomware krypterar en fil det först gör en kopia av det, krypterar kopian och sedan tar bort originalet. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara som Data Recovery Pro att återvinna några av dina ursprungliga filer.
 • Metod 3: skugg volym kopior -som en sista utväg kan du försöka återställa dina filer via skugg volym kopior. Öppna skuggan Explorer -delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Rätt klick på någon arkivera du vilja till restaurera och klick exportera på den.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2021 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Disclaimer. Logga in