Home » Borttagning, Ransomware » Ta bort Viro Ransomware

Ta bort Viro RansomwareHur man ta bort Viro Ransomware?

Läsarna har nyligen börjat rapportera följande meddelande visas när de startar sin dator:

dator äventyras
datorn har smittats av en Ransomware. Skicka oss pengar och ange lösenordet vi skicka om du vill ha dina filer tillbaka.
[…]
[OK]


Viro infektion är en del av familjen fruktade ransomware. Det är en uppdaterad version av verktyget dolda-tår . Även om det är ett nyare program, fungerar det inte helt rätt. Experter har märkt att dess programmering inte fungerar som förväntat. Det verkar vara ett oavslutat projekt av olika slag. Och ändå, det är en något positivt för dig, inte jubla ännu. Viro är fortfarande ett farligt cyberhot. Infektionen kommer stuvat med en mask och keylogger. Det är masken som inte utför till standard. Och keylogger har också dess egenheter. Istället för att följa fotspåren av föregångare, skiljer det. När det agerar, stjäla inte det lösenord och andra känsliga data. Som ni vet, det är det typiska sättet ransomware arbete. Keylogger, tar istället sikta på din webbhistorik. Det riktar din webbläsare – Chrome, Firefox och Internet Explorer. Efter det stjäl tillräckligt mycket data, extorts det du. När det slår, ändrar det skrivbordsbild. Du kommer att hitta det ersättas med en Photoshoppad bild av en helig bild. När växeln är på plats, börjar du se ett ” dator äventyras ” popup-fönster. Du ser det hela tiden. Ransomware tvingar den på dig, non-stop, i ett försök att få dig att panik. Då, en gång i din panik tillstånd är det lättare att utnyttja dig. Verktyget försöker få dig att agera mot ert bästa intresse. Fall inte för det! Och kom ihåg, Viro’s programmering kan saknas idag. Men dess ’oavslutade’ statusen kan ändras vid varje given tidpunkt. Det finns utrymme för förbättringar. Ge inte hot tiden för uppdateringar. Bli av med det nu! Ju förr du ta bort det, desto säkrare blir du.

Hur jag bli smittad med?

Viro vänder sig till de vanliga upptåg att invadera. Det sysselsätter hjälp av gammal men guld medel för infiltration. Verktyget hakar ofta en tur med spam-mail. Eller, låtsas vara en falsk system eller program uppdatering. Applicera extra försiktig när du installerar en skenbara Java eller Adobe Flash Player-uppdatering. Slarv har konsekvenser. Ta till exempel en annan favorit metod av invasion. Freeware. Infektionen använder det som en sköld för att lurar bakom. Och om du inte är tillräckligt vaksamma för att upptäcka det, glider rätt av dig. Tillåt inte att detta ska ske. Välj försiktighet över slarv. Ta dig tid att läsa villkoren. Leta efter finstilt. Dubbelkolla allt innan de accepterar att det. Klicka på att ja bråttom skulle kunna bli ett kolossalt misstag. Undvik det! Även lite extra uppmärksamhet går en lång väg.

remove Viro

Varför är Viro farliga?

Viro är fortfarande en ransomware, som alla andra. Det invaderar via knep, sedan tar över ditt system. Och korruption inträder. Infektionen sprider sig dess kopplingar i hela, och det är inte länge innan du möta sina influenser. Dina data blir låst, och din information som tagits som gisslan. Sedan kan se du kraven. Kontentan är: ”ge oss pengar eller förlora din data”. det verkar ett enkelt val, men det är inte. Infektionen hävdar att om du följer, och gör vad den frågar, du får vad du behöver för att frigöra dig från den. Men här är kruxet. Kan du lita på främlingar som håller din information, system, dator, allt, gisslan? Dessa är cyberbrottslingar med agendor. Utpressare, som lust för dina pengar. De bryr sig inte om du återta kontrollen över dina data. Vad de bryr sig om är ekonomisk vinning. Vinst över anständighet. Lita inte på dem att hålla sitt ord. Förvänta sig att bryta den. Även om du uppfyller till fullo, garanterar det dig ingenting. De kan lura dig ett dussin olika sätt. Om du är dum nog att överföra summan, de kräver, kommer du ångra det. Inte bara förlorar du pengar, men du också förlora din integritet. Genom att betala lösen, ge du personliga och finansiella information. Detaljer, som sedan kan få upptäckt, och används av utpressare. Är det tillräckligt att de fick tag på din data? Varför ge dem åtkomst till ditt eget liv, liksom? Skydda din integritet. Det är långt mer dyrbar än bilder och dokument. De är utbytbara. Integritet är inte.

Viro instruktioner för borttagning

steg 1: döda skadliga processen

steg 2: avslöja dolda filer

steg 3: Leta upp Autostart läge

Steg4: återställa Viro krypterade filer

steg 1: stoppa skadliga processen med hjälp av Windows Task Manager

 • öppna din Aktivitetshanteraren genom att trycka CTRL + SKIFT + ESC nycklar samtidigt
 • leta upp processen för ransomware. I åtanke att detta är vanligtvis ha ett slumpmässigt genererat fil.
 • innan du dödar processen, Skriv namnet på en textdokument för senare referens.

end-malicious-process

 • lokalisera eventuella misstänkta processer som är associerade med Viro kryptering Virus.
 • Högerklicka på processen
 • öppna filplats
 • avsluta Process
 • ta bort kataloger med misstänkta filer.
 • har i åtanke att processen kan vara gömmer sig och mycket svårt att upptäcka

steg 2: avslöja dolda filer

 • öppna valfri mapp
 • Klicka på ”Organize” knappen
 • Välj ”Folder and Search Options”
 • Välj fliken ”Visa”
 • Välj ”Visa dolda filer och mappar” alternativet
 • Avmarkera ”Dölj skyddade operativsystemfiler”
 • Klicka på ”Apply” och ”OK” knappen

steg 3: Leta upp Viro kryptering Virus startplatsen

 • när operativsystemet laddar tryck samtidigt knappen Windows-logotypen och R -knappen.

win-plus-r

Beroende på ditt OS (x86 eller x64) navigera till:

[HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run]

 • och ta bort displayen namn: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • sedan öppna din explorer och navigera till :

navigera till din % appdata % -mappen och ta bort körbara.

Alternativt kan du använda din msconfig windows-program att dubbelkolla utförandet peka av viruset. Snälla, ha i åtanke att namnen i din maskin kan vara olika som de kan genereras slumpmässigt , därför bör du köra någon professionell scanner för att identifiera skadliga filer.

STEG 4: Hur att återställa krypterade filer?

 • metod 1: den första och bästa metoden är att återställa dina data från en senaste säkerhetskopia , i fall att du har en.

windows system restore

 • metod 2: fil återvinning programvara – vanligtvis när ransomware krypterar en fil som det först gör en kopia av det, krypterar kopian, och tar sedan bort ursprungligen. På grund av detta kan du försöka använda fil återvinning programvara för att återställa några av originalfilerna.
 • metod 3: volym skuggkopior – som en sista utväg kan du prova att återställa dina filer via volym skuggkopior . Öppna den Shadow Explorer delen av paketet och välj den enhet som du vill återställa. Högerklicka på alla filer du vill återställa och klicka på Exportera på den.
This article was published in Borttagning, Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.
Real Time Web Analytics

© 2020 borttagningvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Logga in